Du læser nu
OUTFIT – sweatshirt, jeans & dynejakke..

OUTFIT – sweatshirt, jeans & dynejakke..

OUTFIT - sweatshirt, jeans & dynejakke..

Et rigtigt agurke-outfit. Ihvertfald off duty.. Jeans, sweatshirt, varme fødder. Praktisk og blødt. Og måske ikke det mest spændende verden nogensinde har set. Omend jeg siger til mig selv, at jeg har fundet nogle ‘smarte’ bløde ting. Altså. Jeg render jo ikke rundt i et snuggie vel 😉 Iøvrigt kan jeg stadig blive helt overrasket over, hvor populær frakken fra Monki har været – I er virkelig mange, der har skrevet og spurgt ind til den. Det lykkedes mig i sidste uge, at nappe én til en veninde i Monki på Fisketorvet, derudover har jeg set den på Asos (den kommer og går, så man skal tjekke linket dagligt… mindst..) og så har jeg set den i en mønstret variant (sort og hvid) i Købmagergade… Den kan virkelig anbefales!

 

OUTFIT - sweatshirt, jeans & dynejakke..

 

OUTFIT - sweatshirt, jeans & dynejakke..

 

OUTFIT - sweatshirt, jeans & dynejakke..

 

OUTFIT - sweatshirt, jeans & dynejakke..

[INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATELINKS]

 Kommentarer (7)
 • Hej! Faldt over dit indlæg, og er selv ved at købe jakken fra Monki. Desværre bor jeg ikke i nærheden af en fysisk butik, så jeg kan ikke prøve den på. Hvilken størrelse har du den i?

  K.H. Maria

 • Jeg elsker dine outfits! Og særligt den der hue, bliver simpelthen nødt til at høre hvor den er fra?? Jeg har scrollet og scrollet igennem dine outfits, for at se om det nu stod et sted – men uden held.. På forhånd tak, kh Heidi 😀

  • Hvor er du sød Heidi – tusind tak. Huen er OLD-gammel og købt i Gina Tricot i sin tid.. Men det er nok en 7-8 år siden:-S

 • Selvom dit outfit her er “off duty”, så er det nu alligevel det jeg elsker at se dig allermest i 🙂
  Synes det er så classy og casual på samme tid, da du jo mikser det afslappede hverdags-look med lækre dyre taske, sko mm.
  Så heads up for et virkelig lækkert outfit – og må altså tilføje, at du bare ser så lykkelig og glad ud på alle dine billeder. Tænker det måske har noget med din forlovelse at gøre, og dit kommende bryllup 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top