FRA MIG TIL JER – fine DIY gavemærker til download..

FRA MIG TIL JER - fine DIY gavemærker til download..

Sidste år havde jeg tilsynelandende lidt mere tid op til jul, end tilfældet har været i år. Jeg skyder skylden på vores køkken, som nu endelig er ved at være færdigt (efter et par måneders stilstand…), og jeg brugte en del tid i sidste uge på at spartle og male sokler, gøre klar til murer og hel masse andre praktiske og komplet u-julede ting. Nuvel. Så er det godt, at nogle ting kan genbruges – for sidste år lavede jeg nemlig de her fine gavemærker (til-og-fra-kort?!) og jeg har tænkt mig at køre en reprise på dem i år. Jeg tænker, at I nok også er nogle, der skal pakke julegaver ind i løbet af de næste par dage, så måske I også kan få glæde af dem? Jeg printer dem bare på lidt tykt papir i en farvelaser-printer – sidste år fungerede det helt upåklageligt. I kan finde dem til download lige her. Glædelig jul<3

 

 

FRA MIG TIL JER - fine DIY gavemærker til download..

FRA MIG TIL JER - fine DIY gavemærker til download..

FRA MIG TIL JER - fine DIY gavemærker til download..

FRA MIG TIL JER - fine DIY gavemærker til download..

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top