Du læser nu
AGURKELIV – julefred og julefødder..

AGURKELIV – julefred og julefødder..

AGURKELIV - julefred og julefødder..

Så. Phew. Julefreden har sænket sig. En anelse sent, ville nogle mene, men der har været meget der skulle nås indtil nu;) Jeg gik på juleferie d. 23, så juleferien har heller ikke været så lang endnu. Heldigvis har den stået på en masse hyggelige ting so far. Jeg har været værtinde for familiejulen, blandt andet. Pakkeleg, juletræ, pynt, rengøring, oprydning. Flæskesteg (med sprøde svær, det lykkedes. Juhuu!), andesteg, hvide kartofler, brune kartofler, to slags rødkål, grønkålssalat med appelsin&tranebær, julemedister, flæskestegssovs og andesovs. Ris a la mande, kirsebærsovs, mandelgave. Konfekt, småkager og julegaver.

 

Jo. Der er meget, der sådan hører til en jul. Jeg snød hvor jeg ku’. Lod Cofoco hjælpe med anden fx. Bagte vaniliekransene i god tid inden. Bestilte varer på Nemlig i en sen nattetime. Sikrede at der var tid til det vigtigste – at nyde det… Ikke mindst to små glade ansigter, der er hjemme på juleferie. Jeg har fået fyldt krammekontoen, kan I tro. Og det kræver altså ikke så få krammere.

 

Og nu er selv den årlige julefrokost overstået. Hos mine forældre. Det var ikke mig, der stod for den. Og Kajen ligner sit ikke-julede selv. Juletræet røg ud imorges. For imorgen kl 5 kører vi sydpå. Til sne, bjergtoppe og frisk bjergluft. Imens rykker en amerikansk familie ind og passer på gemakkerne. Pix har lovet at pudse ruderne mens jeg er væk (løgn.. men jeg prøvede..). Jeg glæder mig til at fejre 2016 med min bedste ven – det bliver et stort år for os, og det føles passende, at vi fejrer det sammen. På rejsende fod. Glædelig (bag?)-jul og vi ses i Alperne d’damer;-*

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top