FERIEGLIMT - solskin, ømme lår og gruyere.. - Acie

FERIEGLIMT – solskin, ømme lår og gruyere..

FERIEGLIMT - solskin, ømme lår og gruyere..

Ahhh… Jeg har ømme lår nu til morgen. Det er ligesom ikke rigtigt skiferie, hvis ikke man vågner med stive ben efter den første skidag. Solen stod højt på himlen og temperaturen lå lige under frysepunktet. Det er svært at forestille sig noget bedre end det her. Ihvertfald for mig. Jeg fik ski på som 2årig og for mig er skiferie ligeså selvfølgeligt, som at tiden går.. Det hører sig til. Men jeg ved godt, at det ikke nødvendigvis er sådan for alle – selvom jeg jo ville advokere for, at skiløb var en slags menneskeret;);)

 

FERIEGLIMT - solskin, ømme lår og gruyere..

[Her er ikke så mange mennesker, som I de ‘store’ skiferie-uger og det er altså rart…]

 

FERIEGLIMT - solskin, ømme lår og gruyere..

[Crêpe sucre, s’il-vous-plait! Går man ud og køber ind, når man kommer hjem fra ski, så har man fortjent en crepe.. sådan er reglerne!]

 

FERIEGLIMT - solskin, ømme lår og gruyere..

[Barnlig forventningsglæde igår morges – et billede der blev taget til min storebror, men som I nu også får glæde af… Jeg var HELT klar..]

FERIEGLIMT - solskin, ømme lår og gruyere..

[Der er ting man KUN må spise når man er på skiferie – pasta med bacon og gruyere er én af dem… Så forbudt, men så godt.. Kulhydraterne sætter sig lige i benene!]

FERIEGLIMT - solskin, ømme lår og gruyere..

[Første dag veloverstået – der blev slået skarpe sving i sneen, holdt i hånden i liften og kørt en forbudt pasta til frokost… Præcis som en første skidag skal være;)]

FERIEGLIMT - solskin, ømme lår og gruyere..

[Pauseeee… Jeg ligger lige her lidt… Hvem kommer med et glas rosé?!]

21 kommentarer

 • Ser lækkert ud 🙂

  Har du mon nogle gode tips til ski-udstyr? 😀 Jeg skal på ski i januar for første gang i 11 år, og skal ud og skaffe alt tøjet, og jeg er sgu lidt på bar bund ift. hvad der er nødvendigt at skaffe til turen 🙂

  Tak for en hyggelig blog!

 • Åh, jeg har aldrig haft et par ski spændt fast på mine fødder, og dermed heller aldrig været på skiferie. Når jeg læser den her slags indlæg, så ærger det mig, for hvor lyder det bare hyggeligt! Men det kan vel nåes endnu, er ‘kun’ 24 år gammel 🙂 Håber resten af ferien bliver lige så god!

  Godt nytår 🙂

  Sissechri.dk

 • Yay, skiferieindlæg ftw ? ligner datcha på sidste billede – skønt sted at chille i solen. Kører du btw stadig på de gamle bandits b2?

  • Godt spottet Kat;-* Og yes – de gamle banditter lever stadig. Har tænkt på at købe nye mange gange, men lige i denne omgang, er jeg godt nok glad for at det er nogle gamle svende jeg har med – de får sig nogle tæv af pludselige rough pathes og sten:-S

  • Ditto her – var også yderst tilfreds med at de gamle brædder måtte holde for på dagens sidste tur ned ad piste M med godt med små sten undervejs ? Men der skal da snart købes nyt grej. Omend det efterhånden er en jungle derude med de mange typer ski. Man burde jo have flere par ?

 • Hej Acie og glædelig baghjul 🙂
  håber du nyder din ferie, det ser rigtig dejligt ud 🙂 selv skal jeg afsted på ski til Tignes om et par uger 🙂 hvor er du på ferie hende? det ser smadder godt ud 🙂

  • Hej Mine,

   Jeg er i Val d’Isére, så næsten Tignes. Så ivørigt dit spm på Insta – skal absolut skrive sådan et indlæg:)

   KH

 • Ser voldsomt lækkert ud..Men ja, kører du ikke med hjelm?
  Er Frankrig stadig bagud med sikkerhed?
  Man ser nærmest ingen mere i Østrig uden hjelm.
  Forbillede=Hjelm

  • Det er SÅ dejligt Cecilie. Jeg havde slet ikke turdet håbe på så godt vejr her henover nytår:)

  • Haha for faen Jose – og du har endda læst med i mere end 30 sekunder;) Jeg kører med hjelm. Altid. Men når nu du spørger, så
   .. på det øverste billede, der lå min hjelm (og rygsæk iøvrigt..) i min solstol
   .. på billedet indendørs der lå den vist på hylden bag mig (?!)
   .. på sidste billede, havde jeg klikket den fast på min rygsæk. Får det hurtigt ok varmt med den på hovedet og skulle jo til at gå gennem byen med ski på nakken.

   Gi’ lige en agurk lidt credit d’damer ;-*

  • I Val d’Isére – det er mit absolutte yndlingsområde. Jeg kender det som jeg kender lommeulden i min jakke <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top