Du læser nu
BONNE ANNÉE

BONNE ANNÉE

Sidste dag i 2015 – vi har smidt skitøjet og er klar til at hoppe i lidt mere festligt tøj.. Mon ikke I også er ved at gøre jer fine og nytårsklar derude, netop i disse minutter? Det tror jeg.. Vi har booket bord på at en af byens bedre restauranter, men regner iøvrigt ikke med at nytåret bliver noget vanvittigt – vi skal jo op på ski imorgen;) På den ene side er det meget rart, at nytårsaften er stille og rolig, og på den anden side også lidt kedeligt – jeg ved godt, at man har et ambivalent forhold til nytår, men jeg synes nu altid det er en god og sjov aften. Nuvel. Sidste dag i 2015 – man kunne sagtens gå hen og reflektere småsentimentalt over året, men den kliché hopper jeg over (.. for nu, ihvertfald;)). Istedet vil jeg benytte chancen for at sige tak for endnu et godt år på acie.dk – det er skørt at tænke på, at vi nu kører på 8. år… Hvor er tiden blevet af, venner?! Tak fordi I stadig læser med derude. Og kommenterer. Og følger med i agurkelivet. Tænk, hvor har vi oplevet meget sammen efterhånden. Rigtigt godt nytår. Bonne fête, som man siger på disse kanter. Pas på jer selv. Vi ses i 2016;-*

 

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top