Du læser nu
2016 – sol, bløde sving og frisk luft..

2016 – sol, bløde sving og frisk luft..

2016 - sol, bløde sving og frisk luft..

Wooop – så blev det 2016. Der er allerede mange ting jeg glæder mig til i år, men først glæder jeg mig til at indvige det nye år på toppen af alperne.. Med lidt bløde sving i sneen og klar frisk luft til at kurere ømme hårrødder… Nej. Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde, at starte det nye år på. Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år, havde en festlig aften igår og kan bruge dagen i et helt eget tempo.. 2016 – velkommen til. Jeg er allerede kæmpe fan!

 

 Kommentarer (3)
  • Hej Acie

    Godt nytår glæder mig til at følge din færden også i 2016, den kjole du havde på i går hvad mærke er det og hvor er den købt, den er rigtig fin.

    Hilsen Lene

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top