Du læser nu
GAVEREGN – Normann CPH Circus pouf og andet godt..

GAVEREGN – Normann CPH Circus pouf og andet godt..

GAVEREGN - Normann CPH Circus pouf og andet godt..

Når nu vi kørte afsted mod Alperne tidligt om morgenen 2. juledag, var det ikke meget tid, der var til at nyde julegaverne – det brugte jeg tilgengæld det meste af igår på… Puffen fra NormannCPH fik jeg af Skjorten – jeg havde trykket næsen flad mod ruden på Østerbrogade cirka et hav af gange og Skjorten så lige træt ud i ansigtet hver gang. “Det er en puf…. I velour….”, sukkede han opgivende. Og jeg var helt sikker på, at den nok ikke fik lov til at flytte ind. Det viste sig imidlertidig at være et velspillet plot og julemorgen flyttede puffen ind i en smuk mørk navy.. Et kompromis jeg kan leve med – jeg havde peget på den lyserøde, men forstår nu godt, at det alligevel var for meget af det gode, for min (ellers) overbærende mand. Den navy er mere klassisk og kan forhåbentligt blive boende hos os i mange år frem.

 

“Bryllupsbogen” fik jeg af mine (kommende) svigerforældre og jeg glæder mig til både at bruge den som opslagsværk og inspirations-kilde i bryllupsplanlægningen, der har stået lidt stille op til jul, men som vist hellere må igang igen… Og halskæden fra Carré af Pix&Nix og deres forældre – jeg elsker tanken om, at den kan være en slags daglig reminder om dem.. At jeg kan have dem tæt på hele tiden, når nu de i den virkelige verden bor så frygteligt langt væk<3

 

Og af det der ikke kom med på billeder var et par gamle klassikere – Sue Long fra SamsøeSamsøe (ja, jeg lever stadig i dem), 3 nye kommoder til vores soveværelse (hallelulja – mere opbevaringsplads!!) og Christianes beautybog (let læst tøse-litteratur… perfekt med en kop kaffe on the side).. Jeg håber også, at I fik brugt julen omringet af kærlighed, familie, julemad og et par flueben på ønskesedlen? Jeg føler mig ihvertfald virkelig heldig med alle de fine ting <3

 

GAVEREGN - Normann CPH Circus pouf og andet godt..

 

GAVEREGN - Normann CPH Circus pouf og andet godt..

 Kommentarer (4)
 • Hej acie,
  Er blevet helt forelsket i dit sofabord og læste dit indlæg om DIY sofabord.
  Jeg kan ikke få dig til at sende mål på det vel?
  Jeg vil forsøge selv at lave et og synes dit så meget passende ud i størrelsen 🙂

  Mvh

  Sigrid

 • Virkelig lækre gaver! Og særligt puffen er jeg drønmisundelig på.. Den vil være så perfekt her hos mig (også) 😉

 • Så fin halskæde! Er vild med detaljen med “evil eye”, som de lokale kaldte dem, da jeg sidst var i istanbul. Så kan man holde alle de onde ånder væk, det er da fint 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top