SKIFERIEN – 10 ting du skal pakke.. – ACIE
GAVEREGN - Normann CPH Circus pouf og andet godt..

SKIFERIEN – 10 ting du skal pakke..

SKIFERIEN - 10 ting du skal pakke..

Anden arbejdsdag efter ferien, og jeg har smidt mine vatterede gevandter mod noget mere hjemmevandt og – bevares – kontor-appropriate;) Mens jeg var afsted, spurgte én af jer, om jeg ikke kunne dele lidt tip til, hvad man skal have med i tasken, når man skal på skiferie, og det kan jeg ihvertfald… Det er ikke en udtømmende liste, men lidt kan den måske hjælpe på vej:)

 1. Skijakken – jeg står (desværre) ikke helt på ski nok til at kunne forsvare at købe nyt skitøj hvert år, men hvis jeg skulle have haft nyt i år, så var jeg helt klart slået til på denne seje skijakke fra Armada... Jeg kan ikke beslutte hvilken én af farverne det skulle have været for de er begge seje – modellen er lang og lidt oversize. Perfekt til bjerglivet!
 2. Hjelmen – jeg synes POC laver de bedste hjelme (… men kører selv med én fra Rossignol. Jeg fik den i sin tid med min guide-uniform, så den har også lidt sentimental value.. eller.. if it ain’t broke..)
 3. Jeg fylder kufferten med et par basic sweatshirts – de går både på pisten over skiundertøjet og sm hyggetøj hjemme på hotellet..
 4. Mit skiundertøj er fra Kari Traa og kan varmt anbefales..
 5. Skibukserne – når nu jeg gerne vil have en lidt oversize og lose jakke, så går jeg i en helt anden grøft med skibukserne. Som pige er jeg blevet træt af de mere baggy pasforme og ville istedet gå efter et par tight fitting soft-shell bukser.. Gerne med stretch (fordi det er rart).. De her fra Roxy er et godt bud!
 6. Mine leopard-luffer har splittede fingre, og holder mig dejligt varme.. Og så er de virkelig gode til prisen!
 7. Douchebags – det ultimativt mest praktiske, når det kommer til pakning af ski-grej.. Jeg ønsker mig den dobbelte skibag med hjul (!!!!) og den store 90L Big Bastard trolley… 
 8. Seje goggles må der til – der er én ultimativt mest ødelæggende faktor for godt skiløb: dit udsyn.. Kan du ikke se noget, kan du ikke stå på ski. Og goggles er langt mere end beskyttelsesbriller, der hjælper mod at dine øjne løber i vand eller er en mægtigt smart accessory på pisten.. Næ – der ligger både teknologi, videnskab og forskning bag de bedste goggles, som sikrer én det bedste syn og får konturer i sneen til at stå tydeligere frem (se lige den her video, sagde nørdis).. Mit bedste bud er Oakley’s FlightDeck med den nye Prizm-teknologi.
 9. En varm hue – den her er i en kashmirblanding og fra H&M. 
 10. …….. Det siger næsten sig selv, men folk glemmer det alt for ofte – solbeskyttelse med høj faktor. Sneen reflekterer solens stråler og jeg har set mange solskoldninger i alperne.

 

… Ooooog som det sidste inden I pakker ski-tasken; følg lige nogle af de her seje sne-damer på instagram: @siljenorendal, @jamieanderson, @chanelleladics, @kjerstibuaas, @spencerobrien og @annagassersnow..

14 kommentarer

 • M

  Ihh, hvor er du sød at lave sådan et indlæg! Tak du!

  Det ser rigtig lækkert ud det hele 🙂 Har du mon nogen erfaring med billigere alternativer såsom skitøj fra Stadiums eget mærke? Har kig på et sæt, men kan sgu ikke finde ud af, om det er helt hen i vejret. Mit budget er bare ikke særlig stort, og derfor ville det jo være rart, hvis det kunne gå an 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har desværre ikke selv konkret erfaring med lige Stadiums eget mærke, men jeg ville egentlig ikke være meget bange for at give det et skud, hvis det nu var det budgettet tillod:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Ok, mange tak for svaret 🙂 Dejligt at du giver dig tid til det!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Du kan i øvrigt få en Prizm replacement linse til dine aframes. Overvejer at udvide linsesamlingen med en ekstra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • …. Jeg er blevet lidt træt af mine a-frames – hvem skulle have troet at jeg nogensinde ville sige det?! Nå, men.. Øhh.. A’ har købt nå’ed du ska’ se. 😉 #hangtight

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Har du erfaring med de der bukser? Det ligner lige sådan nogen jeg er ude efter, men jeg er lidt loren ved ikke at kunne prøve dem før køb.
  Kender du evt andre slim skibukser? Jeg har søgt nettet rundt, uden held.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker liste. Selvom jeg allerede er fuldt ekviperet, er det altid dejligt med inspiration. Jeg tror, at de der handsker skal med mig på ski i påsken…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Den der taske til ski ! Føj den er lækker!
  Jeg vil dog også lige slå et slag for almindelige solbriller. Også fra oakley og med polerized glas. De er rigtig gode på solrige dage som også viser konturer lige så godt som Googles. Naturligvis har jeg også sådan et par når det sner 🙂 min mand har dog solbriller fra oakley hvor du kan skifte glas alt efter hvilket vejr, så smart..
  Vi skal afsted i uge 5, men det bliver desværre ikke til ski for mig, da jeg skal passe min datter, men bare det at komme til Alperne er mere end fint for mig 🙂 og måske det bliver til en halv dag her eller der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja Polarized glas i solbriller er også super gode – tænker dog, at det må være koldt at stå med solbriller i snestorm:)

   Rigtig god tur – det må være lidt hårdt ikke at skulle på ski, men forstår godt at bare alpeluften er en treat i sig selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melisa

   Solbriller kun på dage uden sne. Det andet er prøvet – og kan ikke anbefales! Jeg faldt ihvertfald en del..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • You picked very stylish ski pieces!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  International Time-Related Giveaway: Bad News and More
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] UPDATE: Jeg vil anbefale jer alle at klikke over til Acie, der har lavet et indlæg om, hvad man skal have m…. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAVEREGN - Normann CPH Circus pouf og andet godt..