Du læser nu
SKIFERIEN – 10 ting du skal pakke..

SKIFERIEN – 10 ting du skal pakke..

SKIFERIEN - 10 ting du skal pakke..

Anden arbejdsdag efter ferien, og jeg har smidt mine vatterede gevandter mod noget mere hjemmevandt og – bevares – kontor-appropriate;) Mens jeg var afsted, spurgte én af jer, om jeg ikke kunne dele lidt tip til, hvad man skal have med i tasken, når man skal på skiferie, og det kan jeg ihvertfald… Det er ikke en udtømmende liste, men lidt kan den måske hjælpe på vej:)

  1. Skijakken – jeg står (desværre) ikke helt på ski nok til at kunne forsvare at købe nyt skitøj hvert år, men hvis jeg skulle have haft nyt i år, så var jeg helt klart slået til på denne seje skijakke fra Armada... Jeg kan ikke beslutte hvilken én af farverne det skulle have været for de er begge seje – modellen er lang og lidt oversize. Perfekt til bjerglivet!
  2. Hjelmen – jeg synes POC laver de bedste hjelme (… men kører selv med én fra Rossignol. Jeg fik den i sin tid med min guide-uniform, så den har også lidt sentimental value.. eller.. if it ain’t broke..)
  3. Jeg fylder kufferten med et par basic sweatshirts – de går både på pisten over skiundertøjet og sm hyggetøj hjemme på hotellet..
  4. Mit skiundertøj er fra Kari Traa og kan varmt anbefales..
  5. Skibukserne – når nu jeg gerne vil have en lidt oversize og lose jakke, så går jeg i en helt anden grøft med skibukserne. Som pige er jeg blevet træt af de mere baggy pasforme og ville istedet gå efter et par tight fitting soft-shell bukser.. Gerne med stretch (fordi det er rart).. De her fra Roxy er et godt bud!
  6. Mine leopard-luffer har splittede fingre, og holder mig dejligt varme.. Og så er de virkelig gode til prisen!
  7. Douchebags – det ultimativt mest praktiske, når det kommer til pakning af ski-grej.. Jeg ønsker mig den dobbelte skibag med hjul (!!!!) og den store 90L Big Bastard trolley… 
  8. Seje goggles må der til – der er én ultimativt mest ødelæggende faktor for godt skiløb: dit udsyn.. Kan du ikke se noget, kan du ikke stå på ski. Og goggles er langt mere end beskyttelsesbriller, der hjælper mod at dine øjne løber i vand eller er en mægtigt smart accessory på pisten.. Næ – der ligger både teknologi, videnskab og forskning bag de bedste goggles, som sikrer én det bedste syn og får konturer i sneen til at stå tydeligere frem (se lige den her video, sagde nørdis).. Mit bedste bud er Oakley’s FlightDeck med den nye Prizm-teknologi.
  9. En varm hue – den her er i en kashmirblanding og fra H&M. 
  10. …….. Det siger næsten sig selv, men folk glemmer det alt for ofte – solbeskyttelse med høj faktor. Sneen reflekterer solens stråler og jeg har set mange solskoldninger i alperne.

 

… Ooooog som det sidste inden I pakker ski-tasken; følg lige nogle af de her seje sne-damer på instagram: @siljenorendal, @jamieanderson, @chanelleladics, @kjerstibuaas, @spencerobrien og @annagassersnow..

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top