Du læser nu
PHOTO DIARY – hverdagslykke

PHOTO DIARY – hverdagslykke

I var flere der synes, at det var hyggeligt med mine photo diaries, og det er jeg egentlig enig i, så det er en kategori jeg vil forsøge at støve lidt af i den kommende tid… Jeg skal lige igang, så som starter tænkte jeg, at vi kunne strolle en tur ned af instagram-lane sammen – fordi billederne i en kontekst og sammenhæng, måske siger lidt mere end når de står alene… Når det er sagt, så husk endelig at I altid kan følge med på @acieagurk på instagram – ser I, jeg har nemlig øvet mig i at være en lidt bedre instagrammer lately…

 

PHOTO DIARY - hverdagslykke <3

[Efter juleferie og skiferie er hverdagen begyndt at ramme igen og jeg har brugt den sidste uge på at: elske min nye puf, som passer perfekt i mit yndlingshjørne på Kajen.. Nu mangler jeg bare en lidt større flyder, så jeg kan sidder dér i uldne sokker og drikke kaffe og læse bøger… Velbehøveligt, når man får kørt lidt for lange dage på job i ‘crisis mode’. Ligesom dét med at mødes til morgenmad med en kollega inden arbejde er det – tænk et vindende koncept. Det burde man gøre noget oftere.. Jeg har også drømt mig til frokost en francais. S’il-vous-plait. O haft optur over at køkkenet næsten er færdigt – vi fik sat fliserne op lige inden jul.. Og på at have lidt blødt skiferietøj på herhjemme, fordi det har været så hamrende koldt..]

 

PHOTO DIARY - hverdagslykke <3

[Som det første da jeg kom hjem fra skiferie bestilte jeg årets skiferie for 2017. Det lyder helt skørt, men engang imellem må der drastiske metoder i brug, for at dulme abstinenserne.. Og se – det er da klart, at man har lyst til at bruge sit liv lige præcis sådan her: i blødt tøj med pelskvast, med smukke terapeutiske vyer, med store mængder smeltet ost, med armene i vejret af ren og skær lykke og med et baguette under armen som en ægte francaise…. og så alt sammen i parløb med ham, der har købt sådan en pæn ring til én <3]

 

PHOTO DIARY - hverdagslykke <3

[Juleferien var heller ikke dum – jeg hyggede med min indre Chewbaka og trak i lammepels, spiste Nutellamadder og pyntede mit hjem til de mange julegæster.. Jeg øvede mig på at binde pæne sløjfer og trak det varme december-vejr helt ned i maven mens jeg fyldte depoterne med d-vitamin…… og nogle af mine hjemmebagte vaniliekranse.. Mhmm… Det lyder fjollet, men jeg glæder mig nu allerede lidt til julen 2016]

 

PHOTO DIARY - hverdagslykke <3

[… For lige inden jul kommer Thanksgiving, og til Thanksgiving får man både en kæmpe stor kalkun OG lidt kvalitid med Pix&Nix i New York. En ret vindende kombination, kan jeg fortælle. I November var New York-vejret for alvor med os – jeg finpudsede mine DJ-skills med steamed applesiders i koppen og trillede rundt i et vintersmukt Chelsea med min kærlighed i hånden, mens jeg funderede over hvordan man mon bedst kunne sætte ord på følelsen af at være omgivet af så meget kærlighed… jeg fik hjælp af lidt streetart og fandt mig selv i et flysæde en route mod København helt og aldeles høj og lykkelig – både over de mange kram fra mine små hjerter, men også over at kunne sidde dér ved siden af ham jeg bedst kan lide. Som en slags hjemmevandt pendler på SK910 med et glas bobler i hånden og nylakerede negle.. Det lyder dumt. Det er ok, for følelsen sidder fast endnu, selvom mine ord beskriver den lidt fattigt her;) ]

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top