Du læser nu
BRYLLUP – mine (måske) brudesko

BRYLLUP – mine (måske) brudesko

 

OK – jeg har vist været jer de her billeder skyldig i quite some time. Allerede tilbage i Oktober købte jeg nemlig de her sko, som muuuuuuligvis skal være mine brudesko. Jeg teasede allerede lidt i det her indlæg, men skulle alligevel lige tage lidt tilløb til at få dem vist. Skjorten har set dem 1000 gange, for de står fremme i vores soveværelse, så det er ikke fordi han ikke må se dem (for mig ihvertfald… det er naturligvis en anden historie med selve kjolen… kjolerne…).

 

Jeg faldt første gang over dem her på Pinterest og blev betaget ved første øjekast. Det var præcis sådan noget jeg havde i tankerne… De er fra Valentino og modellen hedder ‘Jewelry Couture-Bow d’Orsay Pump’, men det skulle hurtigt vise sig, at det nok var en farlig forelskelse, for modellen er et par år gammel og helt og aldeles umulig at opstøve. Troede jeg. Efter ihærdig indsats på det store internet lykkedes det mig at finde dem second-hand i New York og nu kan jeg egentlig meget godt lide tanken om at de kan være my something ‘old’… Nuvel. Her er de så. Mine måske brudesko.

 

En del af mig drømmer bare stadig om at finde de perfekte navy brudesko (my something ‘blue’), meeeeen har ledt og ledt og udbuddet er so far ikke imponerende.. Men nu venter jeg lige og ser om jeg måske alligevel kan have heldet med mig nye SS-modeller, der vel må lande liiige om lidt:) Og så er disse jo ikke et dårligt kort at have i baghånden. Hvad synes I?

 

BRYLLUP - mine (måske) brudesko <3

 

BRYLLUP - mine (måske) brudesko <3

 

BRYLLUP - mine (måske) brudesko <3
BRYLLUP - mine (måske) brudesko <3

 Kommentarer (28)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top