Du læser nu
OUTFIT – denimshorts, pallietter og et frieri..

OUTFIT – denimshorts, pallietter og et frieri..

OUTFIT - denimshorts, pallietter og et frieri..

Wahhh… Vågnede imorges og var presset. Jeg er blevet snot forkølet, men min arbejdskalender har ikke rigtigt plads til at jeg lægger mig syg lige nu. Super.  Jeg kunne således se frem til én lang snottende osteklokke-dag i marathonmøde. Av. Og det hjalp ved Gud ikke, at det var bidende koldt, stormfuldt og helt igennem mørkt, da mit ur ringede og vækkede mig med et chok efter en nat med søvn af middelmådig kvalitet. Januar. Du er altså ikke det mest festlige jeg kender, kammerat.

 

Men men – det er jo netop på sløje dage som denne, at man må tære på depoterne, for at holde hjulene igang. Så det gjorde jeg. Drømte mig tilbage til plusgrader, feriedage og sol på næsen. Til den første dag i LA, hvor hele 3 ugers ferie og eventyr lå forude og hvor man på trods af ihærdigt jetlag følte ferieletheden skylle ind over kroppen, på den der måde, hvor det nærmest føles som om, at man løsner systemet op muskel for muskel.. Først nakken, så skuldrene og så hele vejen ned til selv lilletåen føles som var den genfødt… Ahhh… Plusgrader. Varme. Lys. Du godeste, hvor man længes.

 

… Men billederne bringer også helt andre minder end dem om begyndende brune lår… For jeg kan ikke lade være med at smile lidt af, at se mig selv stå dér frisk, feriekåd og totalt uvidende om, at lige dén dag skulle blive helt specielt. Bare et par timer senere gik min kærlighed på knæ og jeg gik fra at være nogens kæreste til at være nogens forlovede. Den titel har jeg stadig ikke helt vænnet mig til;) Men tanken om, at ham jeg bedst kan lide, på den måde overraskede mig (I had no idea…), kan jeg ikke lade være med at smile lidt af. Tag dén Agurk. Så jo. Sådan kan man altså se ud, når man bliver friet til. Denimshorts, t-shit, sneaks og en lidt flashy kimono. Meget passende, vel egentligt;)

OUTFIT - denimshorts, pallietter og et frieri..

 

 Kommentarer (5)
  • Skønne minder at have på sådan en kold dag! Rigtig god bedring 🙂

    Jeg har selv været ramt de sidste par dage, men har ligeledes et lidt for presset skema med årsafslutninger og kedelige lange møder om mål for 2016… gaab, skal vi ikke lige vente til februar? 😉

  • Sol og varme… uhm!!
    Det er nu et dejligt outfit til en forlovelse – jeg blev selv overrasket faldet på knæ for 2 år siden, iført fuldt skiudstyr inklusiv hjelm, briller og ski 😀 På toppen af Alperne under blå himmel i den hvide sne var det et vidunderligt minde – kan stadig mærke sommerfuglene! Men det kan ikke udelukkes at jeg væltede en enkelt gang eller ti på vejen ned 😀
    Kæmpe tillykke til jer! Kærlighed bliver endnu større når man har nogen at dele med!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top