Du læser nu
BLOMSTER-ABONNEMENT – og den uperfekte virkelighed..

BLOMSTER-ABONNEMENT – og den uperfekte virkelighed..

BLOMSTER-ABONNEMENT - og den uperfekte virkelighed..

Jeg læste et indlæg hos Riksen forleden, som gik lidt i kødet på det der med den ‘uperfekte’ virkelighed og vores ansvar som bloggere/influencers i at passe på med at male alt for urealistiske lyserøde billeder af vores virkelighed.. Jeg er enig. Og også meget bevidst om det. Men omvendt er acie.dk en slags lyserødt frirum for mig, hvor jeg langt hellere vil inspirere end at snakke om leverpostejsmadder og morgenhår. For den slags er vel så trivielt og noget vi alle kender bedre end noget andet (men to each their own – det handler jo om, at finde dét, der driver energien).

 

With that being said, så skal det ikke være nogen hemmelighed at jeg snyder. Snyder så det driver. Får al den hjælp jeg kan i jagten på mit lyserøde liv (det er jo absolut et definitionsspørgsmål, hvad det lige er man drømmer om..).. Jeg får Nemlig.com til at levere min minimælk, toiletpapir og andre hverdagskedeligheder. Jeg gider dem ikke. Hverdagskedelighederne. Ligeså får jeg hjælp til rengøringen. Anna (hedder min rengøringsengel) kommer om mandagen og får min lejlighed til at dufte af nyvasket trægulv og rent badeværelse. Jeg hader min støvsuger, for den er da om noget, hverdagskedelig. Og det sidste nye skud på min hjælpestamme er mit nye blomsterabonnement. Jeg så annoncen på Facebook for et par uger siden og slog til. Bloomon leverer blomster 1 eller 2 gange om måneden og stilen er nordisk og ikke alt for ‘poleret’. Blomsterne leveres om aftenen (efter arbejde.. thank you!) og man får en sms i forvejen så man har en idé om ca hvad tid de kommer. Jeg fik min første leverance i onsdags og her i starten får man også en vase med, når man bestiller (ved ikke noget om, hvor lang tid det gælder desværre). Så jo – i aften, når jeg får gæster, står der altså en stor buket i stuen og pynter. Endnu en hverdagsting der blev klaret med et par klik. Det er da smart:)

 

BLOMSTER-ABONNEMENT - og den uperfekte virkelighed.. BLOMSTER-ABONNEMENT - og den uperfekte virkelighed..

 Kommentarer (17)
 • Sikke et dejligt abonnement! Og ditto blog.
  Jeg synes det er lidt svært at fornemme den faktiske størrelse på de tre buketstørrelser (S/M/L) på hjemmesiden – hvilken størrelse har du stående?

 • Skønne blomster og som du skriver – ikke al for poleret. Skam jeg bor i jylland.

  Jeg har også leget lidt med tankerne om at få rengørings hjælp, mest grundet mine fysiskebegrænsninger. Så jeg tænker lidt i fremtiden, hvis jeg skulle være heldig at stifte familie, kunne det være en dejlig hjælp.
  Har også over tænkt over at få det nu, men jeg synes det at skal have en fremmede ind i mit hjem og rende rundt, kan for mig være lidt grænseoverskridende.

  Gjorde I Jer nogle tanker ang. det eller andre tanker, inden I besluttede Jer for rengørings hjælp?

  • Vi gjorde lidt ud af at snakke med rengøringshjælpen og sikre os, at det var én vi følte vi kunne stole på – og så har vi fået hans kontaktoplysninger og dobbelttjekket dem, så vi ved hvor vi skal sende politiet hen, hvis han en dag har tømt vores lejlighed 😉

  • Tror helt sikkert også jeg vil gøre noget ud af snakken og mærke efter om det er den rigtige. Og har slet ikke tænkt over det med kontaktoplysninger – tak for begge råd. 🙂

 • Først og fremmest. Keep up the good work – wouldn’t have it any other way!

  …og så et spm. Hvor er de fine bogstavlys-lampe-ting fra? 🙂

  Mvh. Anne

  • Hej Anne

   Tusind tak, hvor er du sød;-* Bogstaverne er nogen jeg har slæbt med hjem fra USA (skod-svar, I know.. Sorry!!).

   KH

 • Måske du ikke har lyst til at svarer, men hvad koster sådan en engel? Og hvordan gør I rent praktisk ? Har hun en ekstra nøgle?

  • Det er meget forskelligt hvad den slags koster afhængigt af hvordan man vælger at gøre det (Altså – hvor tit, hvor mange timer etc.).. Og ja – hun har en ekstra nøgle:)

  • Jeg håber det er ok jeg byder ind? I tidernes morgen (for 10 år siden) gjorde jeg selv rent og fik 100 kr i timen, hvilket jeg syntes var rigtig fint og stadig ville synes var rimeligt at betale.
   //B

 • Vores rengøringsdame er de bedste penge vi bruger!!! Hveranden onsdag,kommer jeg hjem til et hus der dufter af Ajax og hvor gulvene er spejlblanke. Jeg er vild med det!

  • Jeg elsker det også. Når Anna har været forbi elsker jeg også at slå døren op og så bare lide lade duften af det nyvaskede trægulv og det rene badeværelse finde langsomt vej til mine næsebord. Det er som om afslappelsen ligesom skyller ind over kroppen sammen med duften af toiletrens og gulvvask;)

 • Årh hvor er jeg glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der har besluttet sig for at have en rengøringsdame! Jeg har besluttet, det er det min første voksenløn skal gå til! Både min kæreste og jeg hader at støvsuge, så selvom vi ikke har børn, skal vi klart have den hverdagsluksus alligevel.

  • Jeg kender rigtigt mange der har det – for os er det dét der giver den ekstra energi til at lægge de ekstra kræfter på fx job.. Og så tænker jeg, at det er en slags investering, der garanteret er givet godt ud.

 • Avra, hvor er det smart! Blomster er og bliver bare en af de der små ting, som gør det hele 1000 gange mere lækkert, så det er jo et genialt koncept – blomsterlækkerhed på abonnement 🙂

  Jeg erklærer mig enig i lyserødheden. Det er sgu gråt og trist nok uden for uden vi behøver stille skarpt på det. Det hele bliver da meget sjovere, hvis vi lægger et lyserødt filter på og fokuserer på det dejlige 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top