Du læser nu
TRÆNING – klar til #BridalBootcamp..

TRÆNING – klar til #BridalBootcamp..

TRÆNING - klar til #BridalBootcamp..

Brylluppet rykker tættere på og det er på tide, at jeg for alvor kommer igang med træningen. Jeg har derfor meldt mig til en BridalBootcamp med nogle af pigerne fra job. Bag bootcampen står Andrea som er svensk, certificeret PT, certificeret Crossfit-træner  og lige begyndt at pendle mellem Stockholm og København for et par måneder siden, for at arbejde med.. well… mig.. Altså – arbejde som i job. Ikke som i træning. Det er bare the cherry on top, som man siger;) Hun har tidligere haft alle de svenske blogdamer gennem hænderne og nu er turen altså kommet til mig. Jeg er lige dele ‘taggad’ (et af mine svenske favorit-ord, som jeg efter 4 år hjemme stadig ikke har fundet en værdig erstatning for. Det og så ‘løbsporet’.. Anyways..) og angst.. Jeg tænker, at den bedste forberedelse vel må være et stærkt outfit i bedste ‘fake-it-till-you-make-it’-stil, og har således brugt lørdagen på research. Det her er mit bedste bud. Vi starter på mandag og kører et halvt år frem. What. Ja. Halvt år. Whoa. I’ll keep you posted og here’s to getting in wedding-shape.. Ahr.

 

Sko – Nike // Trekvarte tights – Newline // Træningsjakke – Newline // t-Shirt – Adidas // Sports-BH – H&M

 Kommentarer (6)
 • Sig mig, hvor mange brude er I på arbejdet? 😛

  Jeg overvejer lidt noget lignende, da man jo gerne vil stå skarpt på dine bryllupsbilleder – samtidig er jeg også lidt i konflikt med mig selv, fordi bryllupsbillederne jo gerne skulle afspejle den man er og ikke være for glansbillede’t.. En kollega fortalte mig om noget et brudepar hvor de var gået i vild skarp træning til deres bryllup, hvorefter de bagefter (igen) blev sofakartofler, så man kan nærmest ikke kende dem på deres bryllupsbilleder..

  Og det er så sjovt med ord der ligesom mangler i det danske sprog – på den anden side, så har vi jo “hygge”, som jo også er en svær én at oversætte. ‘Psyched’ er vel den bedste engelske oversættelse af ‘taggad’, så svensken er jo ikke helt alene om ordet, som vi vel er med ‘hygge’ 🙂

  • Mit job vrimler med unge damer i den gifteklare alder – vi er 6 der er med i #BridalBootcamp.. 😉

   Og jeg forstår hvad du mener – jeg har ingen intentioner om, skulle se dramatisk anderledes ud. With that being said, har jeg taget mellem 15 og 20kg på siden jeg startede med at arbejde. Godt jeg er så høj, at de fordeler sig lidt;)

  • Voldsomt! Jeg er helt paf over hvordan bryllupper ligger sig i klumper – men ja, alderen i ens omgangskreds spiller nok ind 😉

   Imponerende! For ja, det bærer du satme flot! – Man kan jo også håbe på, at man kan holde det efter brylluppet 🙂

  • Tja – jeg synes egentlig ikke det er så voldsomt. Deler arbejdsplads med 400 mennesker, hvoraf de 200 nok er kvinder i alderen 25-35 🙂

 • Nå ja, men der er jo nogen der siger, at hvis man skal gøre noget, så kan man lige så godt gøre det ordentligt, og så er det da ret så sejt at have sådan en type i baghånden. Way to go! 🙂

  P.S. – bedste indskudte sætning nogensinde, haha! 😀
  // http://www.moonlitmadness.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top