Du læser nu
BRYLLUP – om bryllupskagen..

BRYLLUP – om bryllupskagen..

BRYLLUP - om bryllupskagen..

Vi har i løbet af de sidste par uger fået styr på bryllupskagen. Det er lidt en jungle derude, og ligesom Cathrine kan jeg godt tabe pusten en lille smule over at prisen per mand for sådan en kage er den samme som en hel Christianshavnerkage fra Lagkagehuset. Ydrk. Nuvel. Den hører sig jo til, sådan en kage, og selvom det ikke er den del af brylluppet som jeg går allermest op i, så synes jeg faktisk, at det har været rigtigt sjovt og hyggeligt at bruge lidt tid på at pejle os ind på, hvad det er vi gerne vil have. Og det bedste af det hele er, at vi har fået Ditte (som nogle måske kender fra ‘Den Store Bagedyst’) til at bage den til os. Det er en helt privat relation, og jeg tror ikke det er noget hun sådan gør normalt (hun har vist rigeligt at se til… men måske?). Det gør mig helt glad at sådan noget som bryllupskagen (som jeg ellers ikke synes er så spændende), nu får ekstra betydning på den måde. Det føles rart. Og bedre end at gå til en ‘almindelig’ konditor. Som om den bliver lavet med lidt ekstra kærlighed, når nu det er én der bliver lavet af Ditte (som iøvrigt har startet en yderst drool-worthy blog… Den er et farligt bekendtskab – men super god!).

 Kommentarer (2)
  • Spændende, hun kan jo virkelig lave kager smukke! Hun skriver på sin blog under “om mig”, at hun også bager til arrangementer og at man bare skal sende hende en mail 🙂 spændende. Hendes kager ser yderst lækre ud!

  • Jeg er måske nok miljøskadet efter 4 års arbejde hos en bager og 2,5 års forhold med en anden bager, men for mig er bryllupskagen nu altså en fantastisk ting! Det er en kage, den er smuk og den er traditionsbunden – what’s not to love? 😀

    Synes det er helt fantastisk, at I kan få den lavet på den måde. Endnu flere +point på romantikkontoen!
    // http://www.moonlitmadness.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top