Du læser nu
BRIDAL DIET – 7 sunde hverdags-opskrifter..

BRIDAL DIET – 7 sunde hverdags-opskrifter..

BRIDAL DIET - 7 sunde hverdags-opskrifter..

Der er kommet gang i træningen med Andrea (… av… er dér, hvor jeg ikke kan sætte mig ned.. er nødt til at lade mig dumpe ned fra 10-15cms højde, når jeg skal sætte mig på en stol.. eller even worse – skal tisse..), og selvom det faktisk fungerer ret fint med kosten i hverdagene, så kæmper vi stadig lidt med weekenderne. Jeg kan ikke finde ud af om det er ‘sund balance’ eller bare lidt fjollet.. Anyways.. I den her uge skal vi have kylling med stuvet spidskål, salat tacos med pulled chicken og grønne spicy kyllingefrikadeller. Det er ikke altid let at finde inspiration (synes jeg), så derfor denne samling af 7 sunde hverdagsfavoritter – måske I er nogle derude, der også kan finde lidt inspiration her? <3

 

BRIDAL DIET - 7 sunde hverdags-opskrifter..

[Klassisk cæsarsalat – det fik vi i sidste uge, men med lidt ekstra i; broccoli for at det skulle mætte bedre og kikærter, som en slags crutoner.. Fungerede glimrende!]

BRIDAL DIET - 7 sunde hverdags-opskrifter..

[En sundere variant af den klassiske lasagne med masser af skjulte grøntsager]

BRIDAL DIET - 7 sunde hverdags-opskrifter..

[Salat med blodappelsin, sød kartoffel og frisk feta]

 

BRIDAL DIET - 7 sunde hverdags-opskrifter..

[Kylling med serranoskinke og stuvet spidskål med broccoli og svampe]

 

BRIDAL DIET - 7 sunde hverdags-opskrifter..

[Grønne spicy kyllingefrikadeller med salat af spidskål]

 

BRIDAL DIET - 7 sunde hverdags-opskrifter..

[Salat tacos med pulled chicken, guacamole og masser af frisk koriander]

 

BRIDAL DIET - 7 sunde hverdags-opskrifter..

[Kålwraps med ovnbagte falafler]

 

 Kommentarer (10)
 • Hej Acie, I kunne også overveje at prøve Årstidernes måltidskasser. Der er virkelig noget for enhver smag i udvalget af de forskellige kasser – der er hurtig-kasser, low-carb-kasser og kasser med danske retter. Og flere andre 🙂 Min kæreste og jeg får aftensmad til tre aftener om ugen og er virkelig glade for det. Kun anbefalinger herfra!

 • Jeg vil anbefale pulled carrot! Få kalorier og super lækkert. Generelt kan grøntsager bruges som erstatning til virkelig meget, feks krigsfisk/fredsfisk som erstatning for fiskefileter, det er pastinak dyppet i dej, vendt i rasp og en tur i ovnen. Smager så godt!

  Chris B

 • Det ser smadder lækkert ud – kender en del af opskrifterne da jeg selv har været på MK bootcamp i efteråret 2015 med succes 🙂

  Jeg er helt vild med denne opskrift på tomattærte af Michelle Kristensen. Hun skriver godt nok, at den er til 6 personer, meeeeen, det er vist lettere optismistisk. Lav en god salat til eller f.eks. bønnefritter. Jeg er ret glad for vegetarisk mad og her er denne tærte perfekt samtidig med, at den indeholder få kulhydrater 🙂

  https://www.michellekristensen.dk/blog/tomat-t%C3%A6rte

  • Tak for inspirationen Julie!! Og sejt at du har været på MK Bootcamp. Det er nogle helt vilde resultater hun får skabt (eller… hjælper deltagerne med at skabe, nok rettere:) )

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top