Du læser nu
HVERDAGSLYKKE – 10 grunde til at smile lidt ekstra..

HVERDAGSLYKKE – 10 grunde til at smile lidt ekstra..

HVERDAGSLYKKE - 10 grunde til at smile lidt ekstra..

[Et lidt fjollet billede fra sidste weekend – dér havde jeg det også rimelig lækkert.. Følelsen er meget denne samme idag, og en gang imellem er det da bare rart, lige at huske på, hvor meget man egentlig har at smile over. Hverdagslykken er total, for det er ikke de store ting der sådan er sket – snarere en masse små hyggelige ting, som jeg lige sætter lidt ekstra pris på, på sådan en smuk solskinsdag som idag<3 Hvad smiler I mon overher op til weekenden?]

 

 1. Solen skinner..
 2. det er fredag..
 3. Jeg var til morgentræning imorges – stadig helt høj på endorfiner..
 4. Jeg skal spise brunch på Otto med Emily imorgen tidlig..
 5. Der venter en ordentlig stor pakke fra MyTheresa på Kajen (#udsalgskup)..
 6. Mine svigerforældre kommer til middag i aften..
 7. .. så jeg skal have en Gin&Tonic ;-P
 8. Og imorgen skal jeg være alene hjemme, så jeg skal se mega meget dame-TV (#SayYesToTheDress) OG hente blandselv-slik..
 9. Jeg har lige booket 2 ture til Paris..
 10. .. Og I var ordentligt søde i forbindelse med lanceringen af ny indlægstype; Career Notes. Tak!
 Kommentarer (5)
 • Lyder fantastisk med en tur til Paris! Min kæreste og jeg går med planer om at tage en babymoon til byernes by i slutningen af februar. Jeg tænkte på, om du mon vil lave et indlæg med tips? Jeg har med stor interesse læst dine tips til restauranter, men jeg er også nysgerrig efter, hvor du mener man skal bo (områder/hoteller) og hvor man skal shoppe! 🙂

 • Hverdagslykke er det bedste! ❤

  Jeg smiler lidt ekstra stort i dag fordi vi i aften holder forsinket nytår og næsten alle kommer! Alle ved alligevel, at året ikke rigtigt kan begynde før eksaminerne er ovre, så i dag giver vi den gas med glimmer og glitter og champagne på slaget 12 😀

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Skønt!! Sikke dejlige ting at se frem til. Noget helt andet, så kom jeg forleden i tanke om Charlotte D. Ved du, hvordan det mon går hende?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top