Du læser nu
HVERDAGSLYKKE – januar edition..

HVERDAGSLYKKE – januar edition..

Januar er liiiige ved at være forbi og det er lidt bitter sweet i min optik. Der er noget rart ved at vende bladet til et nyt år i December. Ved at vaske tavlen ren og starte forfra. With that being said, så er januar jo omvendt notorisk for grå, kedelige, mørke dage. Så jo. Bitter-sweet, må være et rammende prædikat. Her er noget af det, jeg har fået min januar til gå med:)

HVERDAGSLYKKE - januar edition..

Jeg er gået i skarpt træningsmode (#Bridalbootcamp) og træner tirsdag og fredag morgen kl 07:30… Jeg er ved at lære at løfte (tungt), men er stadig mega slap. Og lavet af skumfiduser. Med tiden vil jeg gerne træne 3 gange om ugen, men lige nu bliver jeg så sygt øm, at jeg vitterligt ikke kan træne mere end 2 gange. Sad but true. Derudover har jeg fået gået hyggelige ture med min Skjorte i hånden, har testet det nye Otto i St Kongensgade, hvor jeg spiste en grillet sandwhich (for weekenderne er cheat-days<) og drak grapefrugtjuice med Emily. Og så har jeg set Kajen være mere frossen end nogensinde før. Pænt. Rigtigt pænt<3

HVERDAGSLYKKE - januar edition..

Jeg har gået rigtigt meget i den her kjole fra Monki, som er behagelig og pæn og meget office-appropriate og så har jeg smilet af min bil, der ovenpå et snefald havde fået både øjne og mund. En uskyldig prank. Jeg har spist ost & pølse med Christina, Cath og deres søde mænd og så har jeg NYDT weekend-morgenmad med hvidt brød, smør og resterne af den abrikosmarmelade jeg købte i Val d’Isére til nytår.. Mhmm… Favorit<3

HVERDAGSLYKKE - januar edition..

Og sidst men ikke mindst har jeg købt nye flotte Isabel Marant støvler på MyTheresa (fundet på udsalg endda) og returneret dem igen – de var for små.. Snøft. Jeg har også været ombord i Bistro Royals avokadomad (mhmmm – den smagte af mere) og spist business breakfast med Kia en alt for tidlig onsdag morgen. Jeg har nydt et smukt vinter-København med, der blev lyst op af et smukt snefald og så har jeg vist nok og måske, fundet det der ender med at være mine brudepigekjoler. Og så i H&M. Tænk engang. Men jeg kan lide farven (den skulle jo være grå!), blonderne og at den på en eller anden måde er lidt mere tidssvarende end de mere klassiske kjolemodeller jeg har haft kigget på. Nu må vi se. 

 

Som I nok kan forstå, har januar altså ikke været noget meget trist bekendtskab. Jeg er faktisk en lille smule begejstret. Forhåbentlig bliver Februar lige så fin – det tegner godt ihvertfald, for jeg starter ud med en tur til Paris<3 Hvad har I mon brugt januar på?

 Kommentarer (7)
 • Jeg har virkelig ikke kunne forstå den Januarlede der om noget har hersket i år. Så slem er den stakkels måned da ikke? Måske er det fordi jeg er novemberbarn – jeg er vandt til at skulle forsvare de grå måneder. Eller også handler det bare om, at jeg for en gangs skyld næsten har haft ferie hele måneden, haha! 😀

  Jeg har i hvert fald nydt min januar, og er næsten ked af at skulle tage afsked med den. Omvendt venter der også dejlige ting i februar, så mon ikke det går? Din januar har i hvert fald været køøøøn (som vi siger på fyn) at kigge på 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Synes nu at din januar har set rigtig hyggelig ud, om ikke fotogen (;
  Min januar startede i Frankrig, hvor jeg besøgte min kæreste, som bor der, og så har den ellers stået på eksamensforberedelse.
  https://cammi.dk

 • Elsker som altid dine indlæg i denne kategori <3
  Min uge har indtil nu været fuld af nyforelskelse i- og kys på mega dejlig mand, dagdrømmeri om rejse til Marrakech inspireret af både Christina og MM, travlhed på arbejdet og snak med bossen om mulig fastansættelse snarest 😀
  Dejlig weekend til dig og din Skjorte 🙂

 • Jeg er KÆMPE fan af dine (muligvis) brudepigekjoler!! (Og af alt andet i indlægget) Derudover har vi de samme træningssko, fest! ??

 • Jeg har brugt januar på at glæde mig til februar, hvor jeg skal på drømmerejsen til Hawaii. Aldrig før har januar været SÅ lang tid om at få sig overstået, tsk!

  Dog har den også som din været fyldt med ok fine ting, såsom fødselsdag og venindemiddag, ommøblering i hjemmet, så vi nu har det fineste soveværelse, kys på lækker kæreste, uskyldig flirt med kække kolleger, coq au vin og drømmekage. Januar var ikke helt dum, bare langsom 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top