Du læser nu
OPSKRIFT – sunde søndags-vafler..

OPSKRIFT – sunde søndags-vafler..

OPSKRIFT - sunde søndags-vafler..

Ok – selvom jeg er gået i #BridalBootcamp-mode, så skal der stadig være plads til lidt hygge i weekenderne. Igår lavede jeg vafler (og idag spiser jeg rester – ha!), og istedet for klassiske vafler (jeg elsker nu stadig almindelige ‘gammeldags’ vafler – se min opskrift her), så valgte jeg et lidt sundere alternativ. Why not?! På toppen kastede jeg en klat skyr og frisk grapefrugt. Jeg elsker grapefrugt. Som barn hadede jeg grapefrugt. Nu elsker jeg det vitterligt. Det er sjovt, som ens smagsløg udvikler sig. Når jeg i næste uge skal til Paris, vil jeg leve af Jus de Pamplemousse. Love love looooove. Anyhow. Tilbage til vaflerne. De sunde vafler.

 

Opskrift – Sunde vafler til søde søndage

  • 1 banan
  • 1 æg
  • 1 spsk grovmel/boghvedemel
  • ½ tsk vaniljepulver
  • eventuelt en sjat mælk
  • lidt kokosolie eller anden fedtstof

Mos bananerne godt, og pisk herefter hele mulivitten med en elpisker. Find et vaffeljern frem og varm op, kom lidt fedtstof på og bag vaflerne i 3-5 minutter. Spis med en kop kaffe og søndagsavisen. Og nyd dem<3

 

OPSKRIFT - sunde søndags-vafler..

 

OPSKRIFT - sunde søndags-vafler..
OPSKRIFT - sunde søndags-vafler..

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top