Du læser nu
COCKTAIL – Limoncello Gin Fizz..

COCKTAIL – Limoncello Gin Fizz..

COCKTAIL - Limoncello Gin Fizz..

 

Da vi var i Amalfi for 2.5 år siden (… Christ.. Time flies!), købte vi en flaske (… to faktisk..) Limoncello med hjem – vi blev forfaldne til den søde citronlikør, der på ægte italiensk vis afsluttede et hvert måltid.. Levede på en slags konstant limoncello-buzz. Det var en god ferie – se selv her og her<3 Nå – men da vi først var landet på Kajen igen, var det ikke meget Limoncello vi fik fortæret. Nærmest ingenting, for nu at være helt ærlig. Og derfor stod der altså en hel uåbnet flaske på barvognen kiggede lidt bebrejdende tilbage på mig, når øjet engang imellem fangede den.

 

På et tidspunkt faldt jeg over en opskrift på Limoncello Gin Fizz. Perfekt tænkte jeg. For når nu Limoncello for mig er synonymet på Italiensk kærlighedsferie, så ville den måske være en oplagt wedding cocktail? Det måtte prøves – og opskriften får I her. Det er jo fredag;)

 

Opskrift – Limoncello Gin Fizz cocktail

 • 3cl limoncello
 • 2cl gin
 • Lidt friskpresset citronsaft
 • Lidt danskvand
 • Is
 • Lidt mynte

Hæld is i et whiskey-glas og bland limoncello og gin heri. Tilføj et par squeeze citronsaft og top af med danskvand. Pynt med lidt mynteblade på toppen.

 

COCKTAIL - Limoncello Gin Fizz..

 

COCKTAIL - Limoncello Gin Fizz..

 

COCKTAIL - Limoncello Gin Fizz..

 

 Kommentarer (7)
 • Uuuhh… jeg så Limoncello i Føtte for lidt tid siden – det må være et tegn 😉

  Hvor er dit serveringsbræt fra? Jeg ser dem alle vegne, men synes ikke rigtig jeg kan finde lige præcis dét jeg synes er flot!

  God weekend 🙂

  • Hej Rikke,
   Du kan bla købe de flotte skærebrædder hos https://www.droemmeliv.dk/brugskunst/kokken.html

   Jeg har et sommerhus i Italien med citrontræer (usprøjtet), og laver selv min limoncello (samt manderincello for en sødere version; af manderinskal). Brug den søde likør sammen med lidt ingefær i en Granita (alla sluch ice) om sommeren. Det er guf 😉

 • Jeg kendte ikke limoncello før min kæreste introducerede mig for det. Nu er jeg nærmest blevet hooked på skidtet, klart hans skyld 🙁
  Vi har vores flaske liggende i fryseren, den skal jo være helt kold, når man får sit lille glas solskin og varme. Jjeg skal helt klart have prøvet din cocktail her i weekenden, nam nam.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top