Du læser nu
WEEEKEND-MODE – pels og ripped jeans..

WEEEKEND-MODE – pels og ripped jeans..

WEEEKEND-MODE - pels og ripped jeans..

Ah – efter en uge på farten, er min weekend blevet spenderet i et helt modsat langsomt tempo. Søvn, træning, god mad, en bio-tur og en gå-tur langs vandet for at blive blæst lidt igennem og få renset tavlen ren og klar til en ny uge. Nu er der P4 på radioen og lap-top tid på sofaen. Søndag<3 Jeg dimser på Etsy og spekulerer i bryllupsrejse – forsøger at finde de helt rigtige fly, det helt rigtige hotel. Vi vil gerne vil Mexico. Og næstefter Pinterest er Momondo og Booking.com nok mine yndlings søndags-beskæftigelser. Det er næsten en sport. At finde det helt rigtige eventyr…. Ak ja.. Små hoveder, små glæder;) Jeg håber også, at I derude nyder søndagen. Det er iøvrigt en særlig søndag. En halvårs-søndag. Hurra. Jeg må have en kage!

 

Hilsen Agurken. 29.5 år gammel.

 

Pels – Club Collection // Jeans – ASOS [adlink – reklamelink] // Strik – H&M // Taske – Chanel // Sunnies – Celine [adlink – reklamelink]

 

 Kommentarer (2)
  • Det lyder som en fantastisk dejlig weekend!! Og STORT tillykke med dagen! Jeg fejrer selv 28,5 i dag 😉

  • Kan SÅ godt følge Momondo og Hotels.com som hyggebeskæftigelser. Er i perioder tæt på afhængig af Momondo. At sidde og tjekke forskellige datoer og flyrejser i forhold til hinanden og hvilke priser der giver mest mening, er at drømme sig væk til eventyr.
    Jeg bestilte for nyligt endelig billetter til en tur til Vietnam, som sker i næste uge. Og fornemmelsen var helt tom bagefter. Hvad skulle jeg så søge efter? Så fandt jeg heldigvis på europæiske storbyer i Pinsen og en tur til Sydamerika til Nytår, og så var balancen ligesom genskabt igen, og jeg kan sidde på Momondo og drømme mig væk:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top