Du læser nu
CAREER NOTES – 36 timer i Paris..

CAREER NOTES – 36 timer i Paris..

CAREER NOTES - 36 timer i Paris..

Jeg er på 06:55-afgangen mod Århus idag. Væmmeligt tidligt, at skulle stå op, på sådan en mørk, våd og stormende tirsdag, hvis I spørger mig, men ok – det er vilkårene, og jeg klarer den jo nok. Ikke mindst takket være den super-size kaffe Starbucks kunne forsyne mig med på hovedbanen. Ryster nærmest en lille smule af koffein-chokket.
I sidste uge var jeg også afsted – omend til en marginalt mere eksotisk destination. Paris. Jeg havde 36 timer (… og lidt til) i den franske hovedstad og fik både croissanter, karbad og et ordentligt skud arbejde – og så huskede jeg at fotodokumentere min færden, for I er flere der har efterlyst den her slags indlæg. Så følg lige med – 36 timer i Paris får I serveret i galleriet nedenfor (og hvis jeg er lidt ekstra træt igår, så er det fordi jeg i ren og skær stædighed kom til at rode med at få teknikken til at virke til lidt for sent igår aftes… Så nu har det bare at fungere.. 😉 ). ..
[URIS id=8515]

 Kommentarer (33)
 • Jeg var en af de folk, der efterspurgte disse indlæg, og jeg nød hvert et billede! Hvor er det bare et godt indlæg, og super spændende for os at være med “på farten”! Well done! 🙂

  • Det holder jeg for mig selv – jeg kan godt forstå, at det er spændende/interessant, men omvendt er det hverken passende eller professionelt, hvis jeg delte flere konkrete detaljer. Det håber jeg, at I kan forstå:)

 • Fantastisk indlæg! Tilslutter mig de andre og elsker at du er begyndt at skrive lidt i denne kategori. Jeg suger det til mig! Selvom det lyder drøn hårdt til tider, må det være så fantastisk på samme tid!

 • Jeg tilslutter mig alle kommentarerne ovenfor, og må også sige, at denne slags indlæg er rigtig interessant. Virkelig spændende at følge med i en arbejdsdag for dig – og så endda i Paris – og det er virkelig lækkert med en billedserie med tekst.
  Selvom det “bare” er få billeder og lidt tekst, så giver det alligevel et godt indtryk af, hvordan nogle af dine dage kan være.
  Og det er jo så hyggeligt, at vi også får dén side af se herinde 🙂
  Flere indlæg af denne slags – måske med en helt alm. dag derhjemme i weekenden – vil blive taget imod med kyshånd 🙂
  Hav en dejlig aften, Acie.

  • Jamen fjong – en almindelig dag i weekenden, det kan jeg ihvertfald klare. Tak for indspark. Jeg havde ikke lige tænkt over, at det kunne være interessant, men det er da egentlig en fin idé. Det må jeg gøre! 🙂

  • Dejligt du tager imod feedback, og gerne vil lave et indlæg om en almindelig lørdag eller søndag.. Selvom vi selvfølgelig får et rigtig fint indtryk af dine weekender via billeder på Instagram, så er det nu super hyggeligt at få en sammensat tekst til billederne, som nok bedre kan lade sig gøre her på bloggen 🙂
   Igen Acie, tak for en dejlig og inspirerende blog. Du gør det altså bare så godt herinde i dit lille univers 🙂

 • Sikke et godt indlæg! ? Jeg synes det er et virkelig fedt tiltag din nye kategori. Med inspiration fra dit tidligere indlæg er jeg også startet med at gøre mit skrivebord på jobbet lidt mere lækkert✌?️

  • Jo det gør det 🙂 jeg er startet ud med en fin blyantholder fra Ording & Reda samt en musemåtte, hvor der er mit yndlingsbillede fra NYC. Og det gør en verden til forskel.

 • Hvor er det bare den hyggeligste slags indlæg i verden – så fint lavet! Det lyder uden tvivl drønhårdt men også bare mega spændende. Som én af dem, der læste med tilbage i de spæde CBS-dage (hvis jeg husker rigtigt?), så virker det meget lovende for livet-efter-uni, haha 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Jeg skulle lige tænke mig om – jo, jeg har blogget og været CBS’er samtidig. Omend kortvarigt 🙂 Og ja da – der er et liv efter studierne. Et andet liv, men absolut ikke et dårligt ét;)

 • Super fint indlæg – mere af det! 🙂

  På trods af du har haft nogle temmelig pakkede dage, og måske ikke har nået så meget af det, man normalt tager til Paris for (shopping og lækker mad, selvsagt), så er 36 timer i Paris nu bare ikke til at kimse ad 🙂

 • Arh, men alt med et sluttidspunkt før kl. 19 er jo tidligt her i Paris! Åh suk, nogle gange savner jeg nu de danske arbejdsdage, hvor man sjældent havde møder efter 16 og ALDRIG efter 17… Men så igen – det er jo Paris. 🙂

  • Haha – men omvendt har du vel også sjældent møder, der starter meget før kl 10? 🙂 Det er ihvertfald min oplevelse – mine franske kolleger arbejder sent, men møder absolut også dét senere… Og holder noget længere frokost end os heroppe i nord:)

  • Jo, sgu! 4 ud af 5 dage om ugen har jeg første møde kl. 9, og nogle gange endda kl. 8. Det er glæden ved at arbejde på tværs af mange tidszoner – der er ikke så mange muligheder når det kommer til møder med Asien. Så jeg har fået det “bedste” af to verdener…;) Men jeg skal ikke klage – jeg kunne jo bare lade være med at arbejde her.

 • Kender godt det med stående work / cocktail dinner. Det holder ikke. Første gang jeg var til sådan en, var jeg halvsnalret efter en halv time, og man skulle pænt vente til direktøren gik før man kunne løbe ud i New Yorks gader for at finde en burger.
  Sidst jeg var i Paris med arbejdet, spiste vi først hen af 22… But i´ve learned my lesson, så jeg havde snacket inden. Ellers var det sgu gået galt med al den champagne.

 • Er virkelig vild med dette indlæg. Det er interessant at følge din seje karriere og indlægget er lækkert visuelt. Mere af den slags tak ?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top