Du læser nu
SHOP MY CLOSET

SHOP MY CLOSET

SHOP MY CLOSET

Jeg har haft travlt med at fylde lidt nye sager i shoppen de sidste par dage. Er jo meget en 1-in-1-out-type og forsøger at rydde lidt ud en gang i kvartalet. Det går for det meste – og tro det eller ej, men 2016 har so far været et ret sløjt år hvad angår shopping. Nogle nye jeans er det blevet til – men kun fordi jeg kom hjem en dag og opdagede, at jeg var gået rundt med hul i måsen hele dagen (presumably, ihvertfald… Der var ikke nogen, der sagde noget. Men det betyder jo ikke nødvendigvis, at ingen har set det. Story of my life. Anyways. Måske er der nogle af mine glemte skatte, der kan få lidt ny opmærksomhed i en af jeres garderober? Det håber jeg<3 Min shop kan I finde lige her.

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top