Du læser nu
WEEKEND – 6 idéer til en hyggelig Valentines..

WEEKEND – 6 idéer til en hyggelig Valentines..

WEEKEND - 6 idéer til en hyggelig Valentines..

Lidt en genganger at et indlæg fra sidste år, men jeg synes idéen er hyggelig, så kører derfor en lille repeat. Valentines er lige om hjørnet (den har I nok fanget…), og selvom jeg nogle mener, at det er noget amerikansk pladder-romantik, hvis eneste ekistensgrundlag er kommercielt, så insisterer jeg stadig på, at markere dagen… Nu elsker jeg jo også all things American, så det er måske ikke så hamrende overraskende. Nuvel – for 5 kr blandet købe-romantik, tak. Jeg tager det hele med. Her er 6 måder jeg vil markere Valentines på – uden at det bliver alt for cheeeeezy.

 

WEEKEND - 6 idéer til en hyggelig Valentines..

1. Vi skal på MASH Penthouse i aften – det er vores sted. Eller MASH in general. Har aldrig været på Penthouse før. Vi skal spise god mad og drikke et par cocktails. Kald det en dårlig undskyldning for, at tage på date – det er nok meget rigtigt ramt, egentlig;) Jeg skal have høje hæle på og en kjole, som jeg ved, at han vil elske, men som han endnu ikke har set. Jeg skal nok også have krøller i håret og øjenskygge på. All in, med andre ord. Som en skarp kontrast til hverdagens sure løbetøj og morgenhår. Den slags bifalder jeg – nuancerne og spektret:)

WEEKEND - 6 idéer til en hyggelig Valentines..

2. Jeg vil bage hans yndlings-kage… Det er totalt old-school, men en hyggelig og ret uprætentiøs Valentines-gave og det passer mig godt.. Det bliver nok ikke lige lyserøde donuts, for det er vist mest min egen favorit;) Hans er vist de her cookies som jeg faktisk også lavede i en ret cute Icecrem Cookie-Valentines-version sidste år (se lige her – om ikke andet, så for billederne, haha).

 

WEEKEND - 6 idéer til en hyggelig Valentines..

3. Jeg vil lave morgenmad på sengen – presse en juice, varme croissanter og koge æg ligesom han bedst kan lide det. De dovne morgener er noget af det hyggeligste – kombinationen af god tid, varme croissanter og vores yndlingsserie er virkelig svær at slå.

 

WEEKEND - 6 idéer til en hyggelig Valentines..

4. Jeg vil fordybe mig i computeren og min nye last – Podcasten “SERIAL” (er afhængig..) – så kan han få fjernsynet til at spille Fifa;)

 

WEEKEND - 6 idéer til en hyggelig Valentines..

5. Jeg vil prioritere at være hjemme. Bare være hjemme. Og tusse rundt i min sweater og hjemmesutter. Vi ser ikke hinanden så meget i hverdagene pga lange dage og rejseaktivitet… Så nogle gang er det bare meget hyggeligt, at være hjemme. Samtidigt. I sidste uge var jeg i Paris og i denne uge har han været i London. En slags weekend-kærester, kan man vel kalde os;)

 

WEEKEND - 6 idéer til en hyggelig Valentines..

6. Jeg vil insistere på en langsom tur rundt om Kastellet, og måske en kaffe undervejs fra Kafferiet. Fordi man bare snakker bedre, når man er ude og gå. Og fordi jeg elsker at trille forbi Kastelskirken med min kærlighed i hånden, velvidende at jeg skal sige stort JA til ham lige dér om ikke så frygteligt længe.

 

Har I nogen planer for Valentines, eller synes I (imodsætning til den købe-romantiske Agurk), at det er lidt noget fis?

 Kommentarer (4)
  • Det er da 6 rigtig dejlige ting! Fedt at de ikke handler om forbrug og gaver, men bare om at være sammen, og gøre de ting man allerhelst vil.

  • Ih, en skøn weekend I har i vente! Vi er pt. i USA, og det er virkelig sjovt at være helt tæt på alt Valentins-storhejet. De går jo helt vildt op i det! Altså det havde jeg også regnet med 😉 Til gengæld spænder dagen altså også lidt ben for os, fordi det var lidt mere udfordrende at finde overnatning. Og så er det President’s Day på mandag, så alle har lige en forlænget weekend 😉 Vi nøjes med at tage ud i aften – selvom det lige er to dage før tid 🙂

  • Ih, hvor lyder det hyggeligt. Det hele! Måske jeg snupper ideerne og udfolder min egen Aalborg-edition 😉 er generelt ikke særlig romantisk anlagt og synes så frygteligt nemt, at det bliver mere pladder end romantik, så Valentines bruger vi ikke herhjemme. I år sidder min kæreste i øvrigt i Afghanistan, MEN det får en ende om en uge!!!! Glæder mig så inderligt til at tage revanche efter et halvt års afsavn og nervøsitet. Jubiiii 😀

  • Det lyder helt bestemt som en vidunderlig weekend I har på papiret. Det skal der virkelig også være plads til! 🙂

    Jeg er så splittet, når det gælder valentinsdag. Jeg ville gerne være mit sædvanlige kyniske selv og følge strømmen i dette tilfælde, så jeg kunne foragte dagen af et godt hjerte. Men inderst inde er jeg også bare mega pladderromantisk, og ville nok ønske, at jeg havde en kæreste, som bare gjorde de der ting, haha. I år skal jeg dog ikke tage stilling til det – vi kom helt ubevidst til at bestille bord på en restaurant på søndag, uden at huske at det var valentinsdag. Så i år får jeg min romantik helt uden at behøve at presse det frem 😀

    // http://www.moonlitmadness.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top