Du læser nu
CHOP CHOP – nyt hår..

CHOP CHOP – nyt hår..

CHOP CHOP - nyt hår..

Et lille smugkig på mit ‘nye’ hår. Indrømmet, det er ikke ground breaking changes, men der røg da alligevel små (slidte!!) 10 cm og der blev klippet lidt lag for at give det noget liv. Fra at have føltes som en reel høstak, er det nu blevet helt blødt og sundt. Det var Lillian der klippede mig, og det er lang tid siden, at jeg har følt mig så tryg ved en, der står med en saks i mit hår. Jeg nåede endda at få vist billeder af både vores italienske wedding venue OG min brudekjole inden klipningen var overstået.. Måske man skulle lade Lillian sætte brudehåret?!

 

Jeg havde fået hende anbefalet af en (kyndig) kollega og vidste iøvrigt at Emily også har været i Lillians hænder (med ordentligt pænt resultat.. Har måske stjålet hendes frisure lidt – isn’t that what friends are for?! Hehe..), så jeg, der ellers er lidt loren ved at lade fremmede mennesker klippe i de lyse lokker, følte mig i gode hænder.. Jeg havde egentlig besluttet, at jeg ikke ville farves før inden brylluppet, for ikke at slide unødvendigt, meeeeen nu her med nyklippede lokker, er jeg alligevel en lille smule fristet – ikke mindst fordi Lillian er tidligere tekniker og underviser hos Redken og rygtes at være ‘one of the best’ i landet. Anyways. Vi får se. Lillian var god. Jeg er glad for min frisure. Jeg er altid lidt angst for at blive klippet i en eller anden enormt smart og enormt ‘trendy’ frisure…  I virkeligheden vil jeg helst bare have pænt Agurkehår. Det behøver ikke være trendy. Eller det nyeste nye. Bare det er pænt. Flere billeder følger! Smid gerne en kommentar, hvis I har gode frisør-erfaringer I vil dele – synes altid det er sådan en jungle, så kun rart, hvis vi med lidt anbefalinger kan guide hinanden på tværs af landet:)

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top