Du læser nu
MOODBOARD – 5 ting, mine tanker kredser om..

MOODBOARD – 5 ting, mine tanker kredser om..

MOODBOARD - 5 ting, mine tanker kredser om..

Jeg har ikke shoppet så meget lately. Lidt er det blevet til, bevares, men ikke noget helt vildt. Nogle jeans, fordi der gik hul i måsen af de gamle (story of my life, sagde cykelmyggen). Og en strikket lammepels på udsalgs i Club Collection. Den er virkelig blød og rar. Nuvel. Jeg synes bare, at jeg har så mange gode ting i min garderobe, at jeg ikke lige har behov for at fylde nyt på. Hør lige mig, lyde herre voksen. 30 coming up. Lad os se, hvor længe fornuften hænger ved;) Nuvel. Ikke desto mindre er der nu stadig nogle ting mine tanker kredser lidt om. Dem kan I se ovenfor….

 

  1. Jeg så den her i Zara i sidste uge og nappede den med hjem. Den røg retur igen (for den strammede over armene, for at det nu ikke skal være løgn, haha..). Jeg tænkte ellers at den kunne have været god til både sorte jeans og slacks på kontoret.. Og lyse jeans i weekenden.. Anyways – det viste sig oven i at den havde en form for indbygget jumpsuit i sig (.. det lyder mærkeligt og det VAR mærkeligt), men jeg tænker at man kan bruge den som en slags bodystocking. Eller klippet skidtet ud. Alt efter temperament;)
  2. Pæne jeans i pæn model og pæn vask… De er fra Monki – jeg har ingen erfaring med jeans fra Monki, men jeg er intrigued. Tør ikke bestille online, når nu jeg ikke kender størrelserne, men må se om jeg kan finde dem i en fysisk butik.
  3. Enkle guldsmykker i alle afskygninger. Synes altså Jane Kønig kan noget helt særligt. De står fast på min ønskeliste.
  4. Gammel-rosa ballerinaer i læder med snørrer.. De er fra Zara og ret fine – en god måde, at få lidt Alaïa/Chloé-vibes ind i forårsgarderoben uden at ‘break the bank’ på et ret trend-plaget item.
  5. Pelsdyr fra ClubCollection. Jeg har lige købt en i sidste uge (og havde den på her). Det er lidt en gorilla-jakke, men den er bare mega behagelig og blød. Det er strikket lam og super let – satser derfor på at kunne bruge den flere måneder endnu, selvom foråret nærmer sig. Eneste minus – den fææælder.

 

 

 Kommentarer (6)
  • Sikke nogle lækre sager! Især pelsen 🙂 Hvordan synes du, den er i størrelsen? Jeg kan ikke komme ind på billedet, hvor du har den på (med mindre det er den, du har på i indlægget før dette?) 🙂
    Mvh. Sofie

  • Erfaringen her fra en anden cykelmyg er at Monkis jeans holder godt til cykling – eneste minus er at de smitter meget af de første 10 gange i vask (jeg har også de helt mørke, men altså), så pas på med lyse stoffer, lyse sko osv.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top