Du læser nu
AGURKELIV – 7 ting, der gør mig mandags-glad..

AGURKELIV – 7 ting, der gør mig mandags-glad..

AGURKELIV - 7 ting, der gør mig mandags-glad..

  1. At vi har haft så mange dage der lufter af forår den seneste uges tid… Man kan mærke at solen får mere og mere magt<3
  2. Dovne søndags-gåture rundt om Katellet eller søerne… Igår blev det en tur med en veninde (og brudepige), en lille mus i barnevogn og en kop kaffe rundt om søerne – jeg skal stå fadder til maj og kunne nærmest ikke være mere stolt;)
  3. Podcasts… Jeg elsker dem! Er blevet helt hooked. Det startede med “Serial” (… hør den lige) og siden har jeg været vidt omkring. Hvis I har gode bud på gode podcasts så sig gerne til. Lige nu er jeg igang med lydbogen “Out of Orange” på Mofibo…
  4. At jeg endelig fik smidt de to par støvler til skomageren, som har ligget i et stofnet i 3 uger og ventet på at jeg fik taget mig sammen… Det tog ham 1,5 time og mine 5 år gamle Acne pistols er seriølle som nye. Det var ham på Ndr Frihavnsgade iøvrigt. Og det kostede 240kr.. Worth every penny!
  5. At det er blevet normalen at have ømme muskler – jeg er blevet helt vant til at stå tidligt op og træne, så nu sker det bare lidt på automatikken. Ambitionen er at få presset en træning ind i weekenderne også. Jeg bliver stærk, kan I tro;)
  6. … at jeg i weekenden fik ryddet op i køleren. Og vasket det. #voksenpoint
  7. At der er 3 uger til ferie. Og Puerto Rico. Nuij, hvor jeg glæder mig. Nogen der har været der, og har nogen tip? Har selv kun været i San Juan på én-dags visit engang på et caribisk krydstogt.

Er der noget, der gør jer mandags-glade derude?

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top