Du læser nu
BRYLLUP – og lidt om bryllupsrejsen..

BRYLLUP – og lidt om bryllupsrejsen..

BRYLLUP - og lidt om bryllupsrejsen..

Ahh.. Jeg fandt lige det her billede fra påskeferien sidste år, og jeg tænkte, at det var meget passende, at bruge det til et indlæg om vores bryllupsrejse. Vi vil nemlig gerne bruge vores bryllupsrejse på at slappe af. Og bare have tid til hinanden. Lidt atypisk, for det der med ‘badeferier’ er ikke lige our thing normalt. Men bryllupsrejsen er lidt noget særligt, så sådan skal det altså være… Vi er 95% sikre at vi ender med at tage til Mexico – tanken om at kunne leve af fish tacos, guac og Modelo Especials er nok den primære årsag hertil… Tulum har stået på min liste i flere år, men jeg kan ikke helt finde ud af, om det efterhånden er blevet lidt slidt? Og om det er lige vel hippieagtigt på den påtagede måde? Jeg orker ikke helt resorts med fuldt yoga-program fra 7-17 og samtidig er jeg ret sikker på at Skjorten drejer om på hælen, hvis jeg installerer ham i en sivhytte på stranden med fælles bad og uden aircondition. Mest det sidste. Varme mand. Vil ikke få lukket et øje.

 

Kan I mon hjælpe? Jer der har været på de kanter? Har jeg fået Tulum galt i halsen? Eller er der andre steder i området, som er knapt så hypede og knapt så barfodede? Jeg drømmer lidt om noget, der kunne minde om ACE Hotel i Palm Springs, som jeg skrev om lige her. Any input vil være højst appreciated:)

 

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top