Du læser nu
BOLIG – 9 boligønsker og en rabatkode til Ellos..

BOLIG – 9 boligønsker og en rabatkode til Ellos..

BOLIG - 9 boligønsker og en rabatkode til Ellos..

Som jeg skrev i sidste uge, så er jeg ret meget i boligmode for tiden. Igen – det kommer i perioder. LIge for tiden er jeg igang med at overtale min roomate om at vi skal have sådan et overdye-tæppe, som vi kan lægge under vores spisebord. Begrænset succes so far, men jeg giver ikke op! Derudover har jeg støvsuget Ellos for boligønsker, og fundet 9 sager, der gerne måtte flytte ind hjemme hos mig. Lige nu. Tak. Indtil på søndag giver de nemlig 20% rabat med rabatkoden 335426.

{Listen indeholder affiliatelinks/reklame}

1. Ananaslampe – jeg er ikke så vild med skærmen, men ville udskifte den med en skærm i velour og bruge den som sengelampe.

2. Det ombloggede gulvtæppe med mønster er kommet i en ny farvekombination – nemlig hvid/grå fremfor den “klassiske” råhvid/brun. Jeg gad godt lige bytte mit ud med den her variant istedet;)

3. Lyserød skalstol – jeg tror vi er mange, der kiggede lidt misundeligt efter jubilæumsversionen af 7eren i samme farvekombination som denne.. En lille del af mig, kan bare ikke helt få mig selv til at betale SÅ mange penge for et klassisk møbel i en trendpræget farvekombination.. Selvom det er VIRKELIG pænt. Den her er en god og prisvenlig erstatning.

4. Sideborde i messing  – jeg gad godt have plads til et sidebord i messing.. Jeg ville pynte det med smukke coffeetable books og min store glasvase med friske blomster<3

5. Overdye-tæppe med persisk mønster – jeg drømmer om at smide det her tæppe under vores spisebord for at give vores åbne stue/spisestue/køkken en mere sammenhængende udtryk… Min man er ikke overbevist, men lobbyer videre;)

6. Vi mangler altid håndklæder og gerne nogle der matcher – dem her er en virkelig billig løsning på et helt sæt med flere forskellige størrelser.

7. Et af de mest læste indlæg på min blog er min DIY-guide til en polstret sengegavl – orker man ikke helt at gå igang med dét projekt selv (which is fair…), så fås den her sag med gråt velour-betræk (pææænt!) for lige godt 1000kr med rabatkoden… Havde jeg ikke haft én i forvejen havde jeg overvejet det kraftigt.

8. Den lille lampe på messingfod vil være så pæn i en reol, og vi mangler virkelig lidt belysning i den del af lejligheden – find den online her.

9. Hvis det stod til mig, havde vi proppet hele lejligheden med velourmøbler, men min fornuftige halvdel synes at det er liiiige skørt nok. Selvom jeg prøver at overbevise ham om, at den her sofa er svaret på alle vores bønner. Istedet har jeg sneget velourpuder ind i stor stil. Også i lyserød. Gnæk.

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top