Du læser nu
ET FESTLIGT TIP – glasbeholder med hane..

ET FESTLIGT TIP – glasbeholder med hane..

ET FESTLIGT TIP - glasbeholder med hane..

Jeg faldt over den her fine glasbeholder med hane i Tiger i den forgange nu, og kunne ikke lade være med at købe den – tænker, den er oplagt at bruge til fester (måske et bryllup?! 😉 ), varme dage på altanen og en masse andet hyggeligt… Forestil jer en hyggelig aften med en masse venner og tanken fuld af Lynchburg Lemonade.  Slurp!! Eller en varm sommerdag med hjemmelavede tacos og hjemmelavet lemonade. Mhmm… Jeg glæder mig til helt sommer nu:) Jeg har ikke helt besluttet mig for om den skal slæbes med til bryllup i Italien – en del af mig har lyst, den anden del, tænker at det er helt skørt (.. i kor med Skjorten.. hehe). Nu må vi se. Hyggelig er den ihvertfald og den nok bringe lykke hvadend den kommer med eller ej. Prisen var 150kr, og den rummer 6 liter. Der stod også en lidt mindre model (4 liter, tror jeg), men den synes jeg ikke var heeeeelt lige så fin. Det er naturligvis en smagssag:)

 

ET FESTLIGT TIP - glasbeholder med hane..

 

ET FESTLIGT TIP - glasbeholder med hane..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top