Du læser nu
CAREER NOTES – workwear wednesday..

CAREER NOTES – workwear wednesday..

CAREER NOTES - workwear wednesday..
Ok – det er vist tid til endnu en gang ‘career notes’. Som kvinde under 30, synes jeg det der med workwear er super svært. Man ligner lynhurtigt én der er klædt ud i et forsøg på at ligne noget man ikke er. Dertil kommer, at workwear egentlig også er super branche-specifikt – jer der læser med derude og er fx jurister eller Maersk-damer, er nok vant til en anden dresscode end sådan en som mig, der sidder i en semi-krea-strategisk rolle i industrien. For mig (.. og for flere af mine kvindelige kolleger) kan det være svært at finde balancen mellem det for casual og for corporate og for konet. Nu er min branche sikkert også særlig skør, fordi vi samtidigt bevæger os på grænsen af fashion. Jeg er klar over, at det lyder som om der er totalt frit slag på alle hylder, men nogle gange er det jo netop i abundance af muligheder, at de sværeste beslutninger ligger;) Anyhow. Sådan her så jeg ud i fredags. En helt almindelig dag, der startede med et eksternt møde og sluttede med et par timer på en medie-konference.. Jeg kan godt lide at nederdelen gør det hele lidt yngre og lidt mere spændende. Og det samme over-knee støvlerne.

{Listen indeholder affiliate-links/reklame}

Blazer – Selected // Sweater – Magasin // Skirt – H&M // Boots – ASOS

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top