Du læser nu
WEEKEND-SYSLER – DIY ‘table numbers’..

WEEKEND-SYSLER – DIY ‘table numbers’..

WEEKEND-SYSLER - DIY 'table numbers'..

I weekenden fandt jeg kreativiteten frem fra gemmerne – det er noget tid siden jeg sidste har haft både tid og inspiration til at gå i krig med anything bare en lille smule DIY-agtigt (I blame the kitchen project), men i weekenden måtte det altså ske.. Jeg havde nemlig set nogle ret fine table numbers (bordnumre?! det lyder lidt fjollet non? Det danske sprog kan være lidt fattigt…) på Pinterest og selvom de var til at få på Etsy så orkede jeg hverken prislappen (700kr for 10) eller tanken om den dertilhørende toldregning.. Det måtte kunne gøres billigere selv. Så jeg gik igang. Og mens min mand var til indendørs fodboldturnering så jeg mit snit til at fedte Kajen ind i guldglimmer. I had it everywhere.. e.v.e.r.y.w.h.e.r.e.. Heh. Men resultatet blev fint. Og jeg huskede at tage billeder undervejs, så der skal også nok komme en guide, når jeg lige får den skrevet:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top