Du læser nu
WEEKEND-MODE – mere kaffe tak..

WEEKEND-MODE – mere kaffe tak..

WEEKEND-MODE - mere kaffe tak..

Ahhh… Weekend<3 Jeg var tidligt oppe og forbi Cosmolaser imorges og skyndte mig at stoppe hos Emmery’s på vejen hjem. En kaffe tak. Og en croissant. Ah. Resten af lørdagen skal gå med praktiske ting. Der er kommet benzin på bilen. Der skal vaskes tøj. Og pakkes kuffert. Jeg troede jeg havde ødelagt vaskemaskinen igår aftes (perfekt timing, nu hvor jeg havde en plan om at bruge weekenden på at få pakket kufferter til både det ene og det andet… #typisk), men det viste sig at være en bøjle fra min (yndlings-)BH (natürlich), der var undsluppet og havde sat sig fast i tromlen (waaah.. og jaja – det er ganz verboten at vaske BH’er i maskinen, I know, I know og karma har nu også lært mig lektien… Men som jeg har indrømmet før, så shortcutter jeg gerne hvor jeg kan..). Nuvel. Den blev fisket ud. Og alt var godt. Selvom jeg en kort overgang sad med sved på overlæben og googlede “vaskemaskine reparatør Østerbro” OG panisk ringede til min mor (.. fordi ALLE ved, at mødre er svaret på all things domestic også selvom man nærmer sig 30… Især min mor;) ). Og sådan ser jeg så ud idag. Lidt friskt med bare ankler. Men havde de ikke lovet høj sol og 12 grader!?

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top