Du læser nu
WEEKEND – ny pyjamas-favorit og rabatkode til H&M..

WEEKEND – ny pyjamas-favorit og rabatkode til H&M..

WEEKEND - ny pyjamas-favorit og rabatkode til H&M..

Sundays are for PJs og i sidste uge fandt jeg den jer hyggelige sag i H&M, som jeg mere eller mindre har levet i siden (… off duty ihvertfald, hehe). Er der noget bedre end at kunne hoppe ud af sine workwear-clothes efter en lang dag på kontoret? Ikke i min verden, ihvertfald.. Og selvom Skjorten ryster lidt på hovedet af mig, så er jeg virkelig glad for min nye stribede (og virkeligt bløde) ven. Den er for varm (for mig, ihvertfald) at sove i, så den bliver mest bare brugt som hyggetøj. Den er, som nævnt, fra H&M og kan fås lige her til 179kr for hele sættet. Synes også at det her er ret fint. Lige nu er der fri fragt med rabatkoden 3291. God søndag <3

WEEKEND - ny pyjamas-favorit og rabatkode til H&M..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top