Du læser nu
GOLDEN HOUR – en ny uge skudt igang..

GOLDEN HOUR – en ny uge skudt igang..

GOLDEN HOUR - en ny uge skudt igang..

Jeg var på landet igår. Af flere omgange. Vi satte plusser på samvittighedskontoen og agerede chauffører for Skjortens bedsteforældre, der – ligesom os – var inviteret til søndagsfrokost på Frederiksberg. Og når man har passeret 80 og residerer på familiegården sydpå, så er hovedstaden uoverkommeligt langt væk. Det forstår man jo godt. Så vi kørte afsted. Godt 4 timer i bilen blev det til totalt. Og så var den søndag også brugt. Men på vej mod byen, for anden gang, var det som om verden og karma viste sig fra sin smukkeste side, som en slags highfive for indsatsen. Og pænt var det, som solen nærmest satte ild til markerne omkring gården. Jo. Det var faktisk prikken over i’et på en virkelig rar søndag. Idag sidder jeg igen bag rattet. Denne gang med retning mod Århus. God mandag derude<3

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top