Du læser nu
REJSER – 8 items til badeferien..

REJSER – 8 items til badeferien..

REJSER - 8 items til badeferien..
Jeg har langsomt påbegyndt nedtællingen til påskeferie under varmere himmelstrøg – først skal jeg lige et sving til Paris, men jeg når kun at sove en enkelt nat i min egen seng imellem Paris og Puerto Rico, så allerede nu er pakningen gået i gang (det ligner mig ellers ikke at være sådan i meget god tid med den slags.. host..). Nuvel. Derfor har jeg også set mit snit til at opdatere sommergarderoben allerede nu – en ny badedragt, et hårbånd og to kjoler er det blevet til. Jeg forestiller mig, at jeg ikke får brug for ret meget andet overhovedet;) Måske lige noget SPF og nogle solbriller.. Badedragten er fra Target (of all places!), og jeg spottede den allerede, da vi var i Californien sidste sommer, men den var udsolgt overalt – heldigvis blev den genproduceret til i år og jeg tænker, at den vil være god at have, når nu jeg planlægger at bruge det meste af min tid på at kaste Pix & Nix rundt i poolen i vild leg (jeg er en helt udemærket human dolphin, der let kan klare to unger på ryggen på én gang, hvis I skulle spørge fra nogen;)).

Strandtasken faldt jeg over i Søstrene Grene og helt inspireret af hende her, har sådan en stået på ønskelisten i et godt stykke tid. Det gjorde ikke noget, at den så endte med at koste 78kr. Kjolen fra ASOS har jeg også længe haft et godt øje til (takket være LaChrissen), og nu er den sørme røget på udsalg, så jeg skyndte mig at slå til. Det samme gjorde jeg med kjolen fra Pieces, som meget ligner den sorte jeg købte fra WEEKDAY sidste år, men var for langsom til at nappe i hvid – endelig fandt jeg en lignende, så den skulle med hjem hurtigere end jeg kunne nå at sige “peplum-dyr”. Og jo. Nu tror jeg, at jeg er velforsynet til glade feriedage i Caribien. Det er ihvertfald svært at forestille sig andet:)

[listen indeholder affiliate-links / reklame] 1. Sandaler – ASOS // 2. Kjole – ASOS // 3. Strandtaske – Søstrene Grene // 4. Hat – ASOS // 5. Badedragt – Target // 6. Kjole – Pieces // 7. Hårbånd – Pico // 8. Bøger – Khloé Kardashian, The Kinfolk Home og Forestillinger om Ana Ivan.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top