Du læser nu
OUTFIT – nye yndlingsjeans fra Weekday..

OUTFIT – nye yndlingsjeans fra Weekday..

OUTFIT - nye yndlingsjeans fra Weekday..

Vi har snakket om det før. Det der med de perfekte jeans. Og – ikke mindst – jagten på selv samme. Kan I huske det? Ellers så læs lige med HER først… Det er vist ret never-ending. Hvem skulle have troet, at det ville være sværere at finde et par jeans, end at finde en mand skør nok til at gifte sig med én?! Heh… Nå, men jeg er faldet over en ny model, som ganske hurtigt er blevet lidt af en favorit. Jeg skulle lige vænne mig til, at de var så korte, men overbevist af denne pin har jeg nu embracet snittet helt og aldeles. De er fra Weekday og modellen kan I finde her. Lige nu er der endda 20% på, netop, jeans – egentlig skal man hashtagge et billede #weekdayjeans, men jeg har gjort the dirty work for os og kan afsløre rabatkoden er jeans20. Men det har jeg naturligvis aldrig sagt. Kampagnen kører indtil d. 20/3.

 

Jeg har også selv købt et ekstra par i en klassisk blå vask – dem fandt jeg nemlig på ASOS på tilbud. Der er ikke så mange størrelser tilbage og jeg endte også med at købe en størrelse mindre end min derriere rent faktisk kan være i på nuværende tidspunkt (… slap af Gurkzilla.. #goaljeans), men den slags sindssyge kan jo ske for selv de bedste, når udsalget melder over 50%;) Find dem her.

 

OUTFIT - nye yndlingsjeans fra Weekday..

 Kommentarer (2)
 • Hej:)
  Hvad hedder modellen på de jeans ? Linket i indlægget fører mig ikke direkte til modellen men bare alle deres jeans.
  Håber at du ser min bedsked, mangler virkelig et par ankel lange (elle korte🤔) jeans, og tror de her kunne være dem jeg leder efter.

  Vh
  Maja

  • De hedder Ami – men er nok udsolgt, hvis linket ikke virkere længere. Det er jo et lidt gammelt indlæg:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top