REJSER - let's go to Paris my love.. - Acie

REJSER – let’s go to Paris my love..

REJSER - let's go to Paris my love..

Juhuuu – fredag og ferie. Mini-ferie. Men ferie. Vi flyver til Paris i eftermiddag og skal være afsted i en lille uge. Indtil næste torsdag. Weekenden vil jeg bruge med min kærlighed i hånden. Måske vi skal besøge nogle af favorit-restauranterne? Ihvertfald skal vi slappe af. Og hygge os. Og på den anden side af weekenden starter en arbejdsuge på kontoret i Paris. En sidste krampetrækning og kraftangstrengelse inden det for alvor er ferie. Påskeferie. Billedet her tog jeg sidste år på en kold januar-dag i byernes by. Jeg håber på lidt varmere vejr denne gang. Gerne lidt forår, tak. Er det for meget at forlange? ūüėČ Ok. Let’s go to Paris, my loves <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top