Du læser nu
OUTFIT – grå søndag i Paris..

OUTFIT – grå søndag i Paris..

OUTFIT - grå søndag i Paris..

I mere end én forstand, faktisk… For hvad bedre end at parre en lidt kold gråvejrs-søndag i Paris, med mit mest bløde OG mest grå tøj!? Skjorten lod mig også høre for solbrillerne, men jeg er ramt af noget øjenballade, der får mine øjne til at løbe i vand af bare den mindste brise. Nu har jeg været forbi et apotek og indkøbt nogle dråber mod ‘yeux seches’ og håber, at det kan afhjælpe tuderiet en smule. Iøvrigt var det for koldt med bare ankler igår. Et overmodigt øjeblik bag hotel-værelsets isolerende vægge og *tadaaa*, så beslutter man at have bare ankler i hvad der skulle vise sig at være ca 7 graders varme. De var helt blå, da vi kom hjem. Idag har jeg støvler på. Som er forede. Brrr… Hvad gør man ikke for at se smart ud!? #spørgerbare

 

Vi er iøvrigt flyttet fra vores lille hyggelige Pariser-hotel i Marais (mere herom senere) og er nu flyttet ud i Neuilly. Her er kingsize-bed og Eiffel Tower view. Lidt noget andet end smedejerns-balkonen og mikro-sengen, der har tvunget os til at ligge i ske de sidste 3 nætter (hyggeligt, bestemt.. Men også nok med 3 nætter.. Søvnkvaliteten er ligesom ikke helt den samme.). Jeg skal bruge de næste 4 dage på heldags strategi-møder. Skjorten skal bruge de næste 4 dage på at være trophy-husband og trille langsomt rundt i Paris’ gader. Der er tydeligvis noget der er glippet totalt i arbejdsfordelingen…. Og with that being said, så er der fare for at jeg kommer til at være lidt stille de næste dage. Men på instagram er der virkelig fart over feltet – I skulle tage at kigge med;) I finder mig som @acieagurk! A tout a l’heure!

 

OUTFIT - grå søndag i Paris..

 

OUTFIT - grå søndag i Paris..

 

OUTFIT - grå søndag i Paris..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top