Du læser nu
REJSER – et hyggeligt hotel i Paris..

REJSER – et hyggeligt hotel i Paris..

REJSER - et hyggeligt hotel i Paris..

Weekenden spenderede vi på et hyggeligt lille boutique hotel med perfekt location i Marais lige ved Rue Rivoli og metro-stationen St Paul – Hotel Emile. Det var et tip fra Chris, og et af en sådan kvalitet, at det fortjener at blive genfortalt her. Vi boede på på toppen af Marais med udsigt over Paris’ tage og et smukt kig ned af Rue Rivoli og vores vestvendte hjørneværelse var udstyret med en smedejerns-altan i hele værelsets bredde. Meget fint, meget Parisien. Vi betalte omkring 1000kr pr nat og med i prisen var morgenmaden inkluderet (som let bliver 150kr hvis man skulle ud), så all in all synes jeg egentlig at det var ret rimeligt.

 

Værelserne er små og som I kan fornemme, så havde vi åbent badeværelse i forlængelse af soveværelset – en super hyggelig løsning, når man er på romantisk weekend, men måske ikke optimalt, hvis man fx er på venindetur, så det skal man lige tænke over. Nuvel – jeg har efterhånden boet på en del hoteller i Paris, og dette er so far min klare favorit. Her kan jeg ikke forestille mig andet, end at vi kommer retur til:) I kan finde Hotel Emiles hjemmeside her.

 

REJSER - et hyggeligt hotel i Paris..

[pre-dinner drink med udsigt over et solbeskinnet Marais… Oui merci!]

REJSER - et hyggeligt hotel i Paris..

[Vores lille Pariser-værelse, med badeværelse i forlængelse af soveværelset – meget hyggeligt<3]

REJSER - et hyggeligt hotel i Paris..

[Udsigten fra vores værelse over Paris – har altid undret mig over, hvorfor husene har så mange skorstene… Any ideas?]

 

REJSER - et hyggeligt hotel i Paris..

[Lille, men rar seng – og svært at brokke sig meget over dén udsigt]

 

REJSER - et hyggeligt hotel i Paris..

 

REJSER - et hyggeligt hotel i Paris..

[Chaud, Froid – jeg er en sucker for den slags små fine detaljer…]

REJSER - et hyggeligt hotel i Paris..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top