Du læser nu
DIY – Gold Glitter Table Numbers..

DIY – Gold Glitter Table Numbers..

DIY - Gold Glitter Table Numbers..

 

DIY - Gold Glitter Table Numbers..Som jeg skrev for et par uger siden, så gik jeg en lørdag igang med at kreere bord-numre til vores bryllupsfest. Jeg havde set noget lignende på Etsy, men orkede ikke prislappen eller ditto toldregningen – istdet tænkte jeg, at det måtte kunne gøres billigere selv. Så jeg gik igang med lidt research, og rigtigt nok, var det ikke den store udfordring at få dem lavet. Det tog en dags tid, men heri er også indregnet tørretid til bordnumrene – det er altså ikke noget man skal gøre aftenen inden festen, men omvendt behøver det heller ikke at være i helt ligeså god tid, som jeg nu altså har været:)

DIY - Gold Glitter Table Numbers..

DIY guld-glitter bordnumre til festen – det skal du bruge:

MDF-bordnumre. Jeg fandt mine her.

Guldglimmer – masser af det…

Guldspray (jeg købte en lille i Søstrene Grene til jul for 20kr)

En mellemstor pensel

Decoupage lim-lak– det er vigtigt at den tører klart op.

Aviser/plastik til at afdække

DIY - Gold Glitter Table Numbers..[Start med at sprøjtemale bogstaverne – jeg gjorde det med lidt løs hånd, og det er fint. Det er mest bare for at have en base, for ellers skal man bruge så uendeligt mange lag guldglimmer senere, at skidtet aldrig tørrer. Husk at sprøjte udendørs;)]

DIY - Gold Glitter Table Numbers..[Bland derefter limlak og guldglimmer (50/50 ville jeg sige…) – det bliver en lidt kedelig grå masse at se på, men det skal man ikke tage sig af. Det tørrer fint op. Jeg brugte iøvrigt en lille plastbeholder fra en hvidløgsost, som jeg kunne smide ud bagefter – den er ikke så let at gøre ren nemlig]

DIY - Gold Glitter Table Numbers..

[… Og så er det ellers bare at gå igang med at male bogstaverne. Mal hellere flere tynde lag end få tykke lag – så er det ikke så lang tid om at tørre/hærde. Men husk at lade lagene hærde inden der males ovenpå. Lad dem tørre ihvertfald i 24timer inden de bliver pakket væk igen – jeg gemte de små plastposer de kom i, og dér ligger du nu fint og venter på at blive taget i brug til Italien<3]

DIY - Gold Glitter Table Numbers..

DIY - Gold Glitter Table Numbers..

 Kommentarer (3)
 • Hej. Jeg overvejer så meget at lave disse guld bord-numre til vores bryllup. Men jeg ville først høre om du evt. sælger dine?
  Tak for en masse dejlig inspiration til vores bryllup.

  • Hej Rikke

   Du måtte såmænd få dem, hvis det ikke var fordi jeg havde efterladt dem i Italien efter vores fest – jeg regnede ikke med at få brug for dem igen, og tænkte, at det var fjollet at slæbe dem med videre:)

   KH

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top