Du læser nu
REJSER – Postkort fra Puerto Rico..

REJSER – Postkort fra Puerto Rico..

REJSER - Postkort fra Puerto Rico..

Ahh… Inden vi tog på ferie, satte jeg mig for, at forsøge at minimere skærmtiden. Det er lykkedes ret godt so far, og derfor også denne lille forsinkelse hvad angår postkort fra Puerto Rico. I Caribien går tingene nemlig ikke så hurtigt – og when in Rome Puerto Rico, som man siger… Det tog mig ca. 3 sving i hængekøjen på terassen og 2 slurk af en iskold Corona, at komme rigtigt ned i gear. Og dér har jeg så befundet mig siden.

 

Jeg lever i lette strandkjoler (den jeg har på på disse billeder, skrev jeg mere om her), bikini, filtret hår og stråhat, har ikke fået læst en enste side i nogle af mine bøger og kan ikke længere huske forskel på hvad vi har lavet de tidligere dage. Ferielivet flyder ud i én doven ekstase uden fornemmelse for tid – præcis som det skal være. Jo. Der er rigtigt rart på Puerto Rico. Og jeg har det rigtigt godt. Tænk, hvor er man en heldig agurk <3

 

REJSER - Postkort fra Puerto Rico..

 

REJSER - Postkort fra Puerto Rico..

 

REJSER - Postkort fra Puerto Rico..

 

REJSER - Postkort fra Puerto Rico..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top