Du læser nu
FERIE-GLIMT – saltvandshår og brune lår..

FERIE-GLIMT – saltvandshår og brune lår..

FERIE-GLIMT - saltvandshår og brune lår..Ferielivet fortsætter i langsomt tempo – dagene starter til lyden af små fødder på klinkegulvet, der kommer ind med ‘Folk og røvere i Kardemommeby’ og insisterer på højtlæsning fra smørhullet. Vi indvilliger med glæde og labber hyggen i os… Resten af dagen fortsætter i samme spor – vi boogie-boarder i bølgerne, laver bomber i poolen (også mig.. who would’ve thought?) og dykker ned til bunden efter farverige plastikdyr i pendulfart. Kun afbrudt af korte stop på en solstol for ikke at gå helt i opløsning. Mit hår er på det nærmeste blevet til dreadlocks og jeg har hverken haft makeup eller rigtigt tøj på i en uge. Ahhh. Det er virkelig rart.

 

Bikini top – KortniJeane // Bikini-underdel – KortniJeane // Tunika – H&M (gammel) // Strandtaske – Søstrene Grene

 

FERIE-GLIMT - saltvandshår og brune lår..

FERIE-GLIMT - saltvandshår og brune lår..

FERIE-GLIMT - saltvandshår og brune lår..

 

FERIE-GLIMT - saltvandshår og brune lår..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top