Du læser nu
10 POOL-FLOATS – der vil klæde din sommer..

10 POOL-FLOATS – der vil klæde din sommer..

10 POOL-FLOATS - der vil klæde din sommer..

Efter sådan en uge i bikini, har jeg savnet min fremmeste accessory – jeg havde nemlig glemt at pakke min elskede donut pool float, og brugte derfor det meste af ugen på at forsøge at opstøve en flamingo-floatie istedet. Uden held, desværre. Min familie synes jeg er lidt åndssvag, men det er ok. Hellere åndssvag og rig på sjove pool-floats end det modsatte;) Lidt hurtigt research på nettet har tilgengæld vist mig vejen til et rent mekka af pool floats og jeg har udset mig flere, som jeg er sikker på vil være prikken over i’et på min sommer… Og selvom der stadig er god tid, så skal man jo lige have dem bestilt og de fleste kommer fra hhv USA og Asien, så det er fint at bestille dem allerede nu – man ved aldrig, hvor lang tid den slags kan være undervejs. Jeg regner selv med at skulle have flamingoen, enhjørningen og pizzaen – tænk også hvor fint det vil være at have dem flydende rundt i poolen til vores rehearsal-dinner-pool-party i Italien til brylluppet. Yay:)

 

1. Flamingo float // 2. Donut // 3. Popcorn // 4. Pizza // 5. Ispind // 6. Unicorn // 7. Isvaffel // 8. Hjerte // 9. Ananas // 10. Vandmelon

 

[indeholder affiliate-links/reklame]

 

 

10 POOL-FLOATS - der vil klæde din sommer..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top