Du læser nu
COVER – Do what you love..

COVER – Do what you love..

COVER - Do what you love..

 

Inden påskeferien nåede jeg at bestille et nyt (og ret sejt, hvis jeg selv skal sige det) cover til min iPhone. Jeg blev lokket af nogle annoncer på Facebook (.. that happens alot..) og faldt med det samme for de mange fine valgmuligheder. Jeg endte med en gennemsigtig model med guld-skriften “Do what you love”. Jeg synes det er fint – på mere end én måde. Når det er sagt, så var det overordentligt svært at vælge, og jeg er fristet til at klikke et par stykker mere hjem.. og måske også et cover til min iPad.. og en ny rem til Skjortens Apple-watch… Og og og.. 😉 De er fra Casestify og køber man 2 covers (måske ved at gå sammen med en veninde?) kan man spare 10$ med rabatkoden 2MORE. Besøg Casestify her.

[Indlægget indeholder affiliate-links/reklame]

COVER - Do what you love..

COVER - Do what you love..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top