Du læser nu
DAGDRØMME – og 4 ønsker lige nu..

DAGDRØMME – og 4 ønsker lige nu..

DAGDRØMME - og 4 ønsker lige nu..
Jeg synes altid at hverdagen er lidt hårdere, når man sådan kommer hjem fra ferie – ikke fordi hverdagen ikke også er fin (det skal den jo gerne være..), men efter sådan en uge med varme, sol og små kys, kan jeg godt blive helt forfalden til det der ferie-liv. Jeg får altid sådan en ubærlig ferie-trang lige ovenpå en anden ferie. Således brugte jeg også første hverdag efter vores skiferie på at bestille næste års skiferie. Og den her uge har jeg både noget at kigge efter bryllupsrejse, påskeferie 2017, måske en smuttur til New York i maj og/eller November. Momondo er mit Pinterest, lige i disse dage… Og med den slags udlands-drømme kommer også altid et par retail-drømme. For tænk sig lige, hvor smart man kunne se ud, hvis man sådan dryppede rundt i Palm Springs, Tulum, The Hamptons eller noget helt fjerde i det her outfit. Pænt med pænt på, hvis I spørger mig. Og jeg er jo en sucker for all things off-shoulder, så kjolen fra Zara bor naturligvis allerede hjemme i mit skab. Jeg fandt den i Zara på Fiskeren i weekenden, og mon ikke den hænger der endnu? Der var en del:)

Sandaler – Rodebjer // Off-shoulder kjole – Zara // Sunnies – Celine // Taske- Gucci

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top