Du læser nu
FALAFEL FREDAG – en eftermiddag i Marais..

FALAFEL FREDAG – en eftermiddag i Marais..

FALAFEL FREDAG - en eftermiddag i Marais..
 
Det her indlæg er egentlig ret overdue, men fortjener nu alligevel at blive skrevet. For ud over hotellet vi boede på, så er ét af mine top tip altså at svinge forbi L’As Du Falafel på Rue des Rosieres i Marais. Her er altid kø, og det er ikke uden grund – det er nemlig verdens bedste falafel man får serveret ud gennem vinduesruden på den lille brostensbelagte gade. Ikke noget med slatten iceberg salat, dybfrosne falafler og kedelig creme fraiche-dressing fra en plastikdunk – her bruges der kål, auberginer, agurker, hjemmelavet falafeldressing (.. som jeg er nødt til at finde ud af, hvordan man laver) og falafer, der er så friske, at de hives ud af ønskebrønden, mens man selv står og kigger på det. Jo. Marais er mægtigt. Ikke mindst på grund af falaflerne;) Mine andre restaurant-favoritter i Paris? Dem har jeg skrevet lidt om her.
 

FALAFEL FREDAG - en eftermiddag i Marais..  
FALAFEL FREDAG - en eftermiddag i Marais..  
FALAFEL FREDAG - en eftermiddag i Marais..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top