Du læser nu
OUTFIT – Weekday jeans & hvid frakke..

OUTFIT – Weekday jeans & hvid frakke..

OUTFIT - Weekday jeans & hvid frakke..

Et klassisk søndags-outfit á la mig – mine jeans fra Weekday er i sandhed blevet uundværlige (… hvilket også er hvorfor I ikke har set mig i andet lately – jeg lever i dem, når jeg er off duty..). Jeg har forsøgt at finde et par slacks med samme pasform og slog i weekenden til på et par fra Monki. Jeg har ledt længe (som I ved..), og har haft flere par med hjemme, kun for at returnere dem igen. Nuvel. Mit seneste Monki-fund får lov til at blive for alvor – selvom de er en smule tynde i kvaliteten. You can’t have it all, eh!?

Anyways – søndags-outfit. Jeg trak i hestehale og driblede rundt om Kastellet med min trætte mand i hånden. Han havde været til polterabend dagen inden, for vi har for alvor taget hul på bryllupperne i vores vennekreds. 3 bryllupper skal vi til til sommer – foruden vores eget altså;) Det er, naturligvis, dét af dem jeg glæder mig mest til. Jeg hentede min brudekjole i sidste uge.. Det var rart at få den hjem, at få den på, her 5 måneder senere (yes – time flies…). Tænk hvis den slet ikke var, som jeg huskede? Tænk, hvis jeg havde nået at ombestemme mig? Det havde jeg heldigvis ikke.. Det var helt rigtigt at få den på – for første gang i den rigtige størrelse (som i mellemtiden er blevet for stor.. men skidt med det – den skal jo til skrædder alligevel). En lettelse. Yes. <3

 

OUTFIT - Weekday jeans & hvid frakke..

 

OUTFIT - Weekday jeans & hvid frakke..
OUTFIT - Weekday jeans & hvid frakke..

 

OUTFIT - Weekday jeans & hvid frakke..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top