Du læser nu
OPSKRIFT – kødboller og salat med asiatisk dressing..

OPSKRIFT – kødboller og salat med asiatisk dressing..

 

OPSKRIFT - kødboller og salat med asiatisk dressing..

Oven på et par ubekymrede rejseruger uden hverken træning eller den mindste tanke på kosten, er den sidste uge gået med at komme tilbage til de gode hverdagsvaner. Og til min #Bridaldiet. Og derfor blev det til en Kaj-klassiker, som ikke er blevet luftet længe, nemlig kyllinge-kødboller vendt i teriyaki og sesam med en spidskålssalat med – måske – verdens bedste asiastiske dressing. Min storerbror, som var på besøg fra New York, bedyrede at den smagte meget autentisk, “som noget man kunne have bestilt å LêLê. Jeg lappede naturligvis rosen i mig;) Kødbollerne kan laves på både kylling, svin og okse, men min favorit er den med kylling – de smager nemlig præcis som kyllingekødbollerne, som man får på Sticks&Sushi (og de er en favorit!).  Opskriften har jeg tidligere delt her.

 

Salaten skal man heller ikke kimse af – den er let og super frisk. Det perfekte tilbehør til kyllingekødbollerne, der med teriyaki-sovsen godt kan have en lidt tung sødme. Jo. En favorit-ret. Det kan man vist godt kalde det. For det smager nemlig virkelig godt;)

 

Opskrift // Salat med asiatisk dressing

  • Bland en salat af kål, forårsløg, lidt tomat og agurk skåret i strimler – vi havde også en avocado der fik lov til at ryge i. Det hele smager;)
  • 3 spsk fiskesauce
  • 3 spsk limesaft
  • 1 lille rød hakket chili
  • 1 håndfuld hakket koriander
  • 1 tsk flydende honning

Stød koriander og chili i en morter, tilsæt fiskesauce, limesaft og honning ? that?s all. Den ser ikke ud af meget og er virkelig simpel, men smager af meget og kan virkelig løfte en ellers lidt kedelig kålsalat.

 

OPSKRIFT - kødboller og salat med asiatisk dressing..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top