Du læser nu
PHOTO DIARY – life lately..

PHOTO DIARY – life lately..

Hey, agurkebarn… Du er altså lidt en snegl på bloggen for tiden – hvad går du lige og bruger tiden på!? Valid question og jeg ved det godt – jeg strammer op! Ser I – livet har bare budt på en masse eventyr på det seneste, og det kan altså være frygteligt svært at både at opleve, dokumentere og formidle på samme tid. Lad os lige tage et tilbageblik på den sidste måned. Der har været fart på, så hold on tight! 😉

 

PHOTO DIARY - life lately..

[Jeg startede i Paris, hvor jeg kombinerede en uges arbejde med en forlænget weekend med min kærlighed i hånden. Fyldte hovedet med strategi-arbejde i dagtimerne og munden med alle mine franske favoritter om aftenen. Boede på et virkelig fint lille hotel og frøs lidt om anklerne. Jo – Paris står højt på listen over favorit-steder!]

 

PHOTO DIARY - life lately..

[Efter pitsop i København på 12 timer fløj jeg afsted igen – til Caribien, smukke sandstrande og små kys fra min nevø og niece… Tempoet var lavt og højeste punkt på to-do-listen var at huske at smøre solcreme på. Igen og igen. Vi dovnede den under palmerne og drak mælken fra kokosnødder der dumpede ned i vores baghave..]

PHOTO DIARY - life lately..

[… og jeg levede i små strandkjoler – blandt andet den her sag, som jeg selv har syet – og stråhat, mens vi trillede rundt i en lille golfvogn… Og det værste ved ferier er jo som bekendt, at de ikke varer evigt, så før vi fik set os om, sad vi igen på en flyver med kurs mod København og drømte om at kunne dyppe fødderne i poolen bare en sidste gang..]

PHOTO DIARY - life lately..

[Og vel hjemme igen, blev udlængslen alligevel for stor. Som en slags post-ferie-depression, der kun kan afhjælpes med køb af nye flybilletter .. Så vi slog til, og bookede en impulsiv tur til New York i maj. Et andet – og knapt så impulsivt – køb blev det også til; efter 5 måneders ventetid var min brudekjole endelig klar til afhentning og jeg hoppede i mine brudesko og smilede til begge ører, da den kom på igen. Jo. Den er helt rigtig.. Nu skal den forbi en skrædder og lægges ind – når man i bedste bridezilla-stil lever af kål&kylling og tunge vægte i fitnesscentret, bliver den slags nemlig for stort]

PHOTO DIARY - life lately..
[… Og ovenpå et par travle (på den gode måde) ferie-uger, er hverdagen ligeså langsomt ved at lande igen på Kajen… En langsom brunch på Wulff&Konstali, en dame aften med søde veninder, mandens lasagne og en afslutning på jagtens på de perfekte slacks. De er fundet. Og jeg lever i dem på kontoret these days – men mere om dem ved lejlighed…<3]

Så I kan nok se, d’damer, at de sidste uger par været begivenhedsrige – og sådan er det typisk, når jeg er lidt stille herinde. At livet i den virkelige verden fylder lidt ekstra. Det ved jeg heldigvis at sådan nogle leve-damer, som jer derude, ved præcis hvodan er… De næste uger er lidt mere rolige. Lidt. Altså lige bortset fra den weekend-tur til Toscana vi tager på i næste uge – vi skal ned og have styr på det der bryllup. Og det glæder jeg mig overordentligt meget til – og lidt Toscansk forår klæder da også de fleste – mon ikke der lander lidt her på bloggen?.. Og ellers kan I jo som altid følge med i et lidt mere real-time format på instagram –  I finder mig som @acieagurk <3

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top