Du læser nu
REJSER – Postkort fra Toscana..

REJSER – Postkort fra Toscana..

REJSER - Postkort fra Toscana..

Et lille dovent postkost fra Toscana, hvor vi bruger tiden på at spise is (.. 3 so far!), pasta, drikke vin, ligge ved poolen og drøne rundt mellem vin- og olivenmarker i Toscanas bløde bakker. Vi er hernede for at planlægge bryllup – men også bare for at slappe den og nyde en forlænget weekenden på eventyr. Vi er checket ind på et lille luksus-resort med smilende og alligevel usynligt personale. Her er så stille, at man bliver helt hypnotiseret af en blid brise i oliventræerne og poolens bølgeskvulp. Igår spiste jeg en pastaret med trøffel, der – næsten – fik englene til at synge og da tjeneren skulle introducere olivenolien pegede han først på etikketten og så på en nærliggende bakketop. “This – come from there”, kvidrede han med tyk italiensk accent. Jo. Der er mange gode grunde til at tage til Toscana. Se selv nedenfor;)

 

REJSER - Postkort fra Toscana..

 

REJSER - Postkort fra Toscana..

 

REJSER - Postkort fra Toscana..

REJSER - Postkort fra Toscana..
 
REJSER - Postkort fra Toscana..

 

REJSER - Postkort fra Toscana..

 

REJSER - Postkort fra Toscana..

 

REJSER - Postkort fra Toscana..

 

REJSER - Postkort fra Toscana..

 

REJSER - Postkort fra Toscana..
REJSER - Postkort fra Toscana..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top